Εν μέσω κορονοϊού βοηθάμε με έναν ακόμη τρόπο τους επαγγελματίες

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ: FREE HOSTING & 50% VM

IpHost vs COVID-19


Στα πλαίσια της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης και συμμετέχοντας στο συντονισμό των φορέων που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες
για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, συνεχίζουμε να βοηθάμε τις εταιρίες που πλήττονται αυτή την περίοδο, προσφέροντας:Δωρεάν Shared Web Hosting
(κουπόνι COVIDHOSTING)ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ HOSTING

50% έκπτωση Cloud Servers
(κουπόνι COVIDVM)ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ VM


Οι παροχές αυτές έχουν 6μηνη ισχύ και μπορεί να ενεργοποιηθούν αυτόματα και αυθημερόν.


Γιατί να προτιμήσω την IpHost;


Η IpHost είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές στην Ελλάδα, εγκεκριμένος από την ΕΕΤΤ και την Eurid, και παρέχει online σύστημα διαχείρισης που καθιστά εύκολη και άμεση την διαχείριση τόσο των domains όσο και των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρει. Διαθέτει ιδιόκτητους servers στην Ελλάδα στο datacenter της εταιρίας Lamda Helix ενώ αποτελεί και τον πρώτο στην Ελλάδα συνεργάτη της εταιρίας cPanel έτσι ώστε οι υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει να έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον οικονομικά και ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών παρέχονται διαρκώς σε συνδυασμό με ποιοτική παροχή υπηρεσιών και άμεση υποστήριξή τους.Η IpHost είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας αποκλειστικά σε ελληνικά datacenters από το 2001, έχοντας δικές της γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές ακόμα και σε σύγκριση με πακέτα που φιλοξενούνται στο εξωτερικό. Οι υπηρεσίες της IpHost παρέχονται μέσω των εγκαταστάσεων της LAMDA Hellix στο Κορωπί. Πρόκειται για το καλύτερο datacenter στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα datacenters της Ευρώπης. Όπως μπορείτε να δείτε από το www.lamdahellix.com, φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις πληροφορικής στην Ελλάδα.

DATACENTER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ATHENS-2 World-Class Data Center της LAMDA HELLIX στην Ελλάδα


Η IpHost είναι από τις λίγες εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας αποκλειστικά σε ελληνικά datacenters από το 2001, έχοντας δικές της γραμμές και εξοπλισμό στο καλύτερο datacenter της Ελλάδας, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές ακόμα και σε σύγκριση με πακέτα που φιλοξενούνται στο εξωτερικό. Οι υπηρεσίες της IpHost παρέχονται μέσω των εγκαταστάσεων της LAMDA Hellix στο Κορωπί. Πρόκειται για το καλύτερο datacenter στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα datacenters της Ευρώπης. Όπως μπορείτε να δείτε από το www.lamdahellix.com, φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις πληροφορικής στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις αυτές, η IpHost έχοντας ιδιόκτητο δίκτυο και εξοπλισμό μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.