3 WordPress Plugins για τη διαχείριση Podcasts

3 WordPress Plugins για τη διαχείριση Podcasts

Διαρκώς περισσότεροι bloggers επιλέγουν να μετατρέψουν το υπάρχον γραπτό περιεχόμενο σε μικρά ή μεσαίου μεγέθους podcasts, τα οποία μπορούν να τους βοηθήσουν να αποκομίσουν μια σειρά από οφέλη, κάτι που επίσης ισχύει για το κοινό που καταναλώνει τέτοιου τύπου περιεχόμενο. Τα podcasts άλλωστε λειτουργούν συμπληρωματικά και υποστηρικτικά με το γραπτό περιεχόμενο.

Ένα από τα πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα είναι πως η δημοσίευση podcasts σε τακτική βάση, βοηθάει τους bloggers να συνδεθούν με το κοινό τους σε πολύ βαθύτερο επίπεδο. Εκτός αυτού, το podcasting προσφέρει μια ακόμα επιλογή για τη “νομισματοποίηση” του περιεχομένου και την αύξηση των εσόδων, μιλώντας απευθείας και προωθώντας σπόνσορες και χορηγούς, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να υποστηρίξει την περαιτέρω άνθηση και ανάπτυξη της επιχείρησης. Υπάρχει διαδικτυακό κοινό που προτιμά να καταναλώσει ηχητικό περιεχόμενο αντί του γραπτού, κάτι που επιπρόσθετα μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση ευρύτερου κοινού.

PowerPress

Περισσότεροι από 55.000 bloggers χρησιμοποιούν τα ισχυρά χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα του PowerPress με στόχο να παρέχουν μια αδιάλειπτη και συνεπή εμπειρία podcasting στο κοινό τους. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο WordPress Plugin για το podcasting και έχει κατασκευαστεί από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τομέα, κάτι που το έχει εξοπλίσει με εξαιρετική λειτουργικότητα. Σου επιτρέπει να ενσωματώσεις τόσο Google Play όσο και iTunes, καθώς και παραμετροποιημένη HTML5 υποστήριξη για media, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για ηχητικό αλλά και οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Podlove

Το συγκεκριμένο Plugin συνίσταται στους bloggers που θέλουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία που προσφέρουν στο κοινό τους, κι αυτό γιατί πίσω του κρύβονται περισσότερα από τρία χρόνια ανάπτυξης που εγγυώνται πως η open-source λύση για το podcasting δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Θα διατηρήσεις τον πλήρη έλεγχο για το πως εμφανίζονται τα podcasts που αναρτάς στο διαδίκτυο, θα έχεις τη δυνατότητα να μετράς την αποτελεσματικότητα και τις επιδόσεις τους, θα βρίσκεις τρόπους για να τα βελτιστοποιήσεις, ενώ θα έχεις στα χέρια σου τα απαραίτητα εργαλεία που θα διασφαλίσουν πως θα ανταμειφθείς για τη σκληρή σου δουλειά.

Seriously Simple Podcasting

Η απλότητα είναι πάντα το κλειδί, ειδικά στον κόσμο του blogging και του podcasting. Από τη στιγμή που ξεκινάμε να περιπλέκουμε τα πράγματα, οι αναγνώστες αρχίζουν άμεσα να αμφισβητούν τις προθέσεις μας, αλλά και το επίπεδο της εμπειρίας μας. Το συγκεκριμένο Plugin έχει τον τρόπο να απαντήσει στην πρόκληση της απλότητας και προσφέρει μια πανεύκολη λύση που επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στις σημαντικές παραμέτρους του podcasting, ενσωματώνοντας τρόπους για να μετατρέψει τη διαδικασία σε κάτι κατανοητό και εύκολα προσβάσιμο.

Θα μπορείτε να συγκεντρώνετε στατιστικά για κάθε podcast, να τα δημοσιεύετε σε κάθε διαφορετικό τύπο ανάρτησης στο blog σας και να ενσωματώνετε λειτουργικότητα για RSS feed διευκολύνοντας τη διαδικασία. Επιπρόσθετα δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από το dashboard της WordPress αφού το Plugin υποστηρίζει τον media player που παρέχει η πλατφόρμα.

 

Επιλέξτε ένα WordPress Hosting της IpHost σε wordpress-optimized server και ξεκινήστε σήμερα να χτίζετε το blog ή το site σας!

Και, φυσικά, είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βελτίωση ή προσθήκη έχετε να μας προτείνετε. Μπορείτε να κάνετε submit για feature request από την φόρμα επικοινωνίας.

 

Please wait loading