Αποχαιρετάμε το Rapidshare

Αποχαιρετάμε το Rapidshare

Το Rapidshare που υπήρξε στη λίστα με τα 50 καλύτερα site στον κόσμο μας αποχαιρετά. Στην σελίδα υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση που ενημερώνει τους χρήστες για τον τερματισμό των λογαριασμών τους στις 31 Μαρτίου 2015 και τους καλεί να μεταφέρουν έως τότε τα αρχεία τους σε άλλες υπηρεσίες.

 

Η εταιρία Rapidshare με έδρα την Ελβετία δημιούργησε το 2002 το Rapidshare.com που υπήρξε από τα πρώτα και δημοφιλέστερα site που παρείχαν υπηρεσίες αποθήκευσης και ανταλλαγής παντός τύπου αρχείων στο διαδίκτυο. Το RapidShare κατάφερε έως το 2009 να έχει 3.000.000 χρήστες και να φιλοξενεί αρχεία που ξεπερνούσαν το μέγεθος τον 10 petabytes (10000 terabytes). Έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές δικαστικές αγωγές και έντονη αμφισβήτηση για το περιεχόμενο που διακινούσαν οι χρήστες του, τα τελευταία χρόνια προσπάθησε να μετατραπεί σε cloud storage υπηρεσία με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος των χρηστών, να μειώσει το προσωπικό του και να φτάσει στον τερματισμό της λειτουργίας του.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Please wait loading