Διαγωνισμός .EU για το Καλύτερο Website

Διαγωνισμός .EU για το Καλύτερο Website

Για δεύτερη χρονιά η  EURid διοργανώνει διαγωνισμό .EU WEB AWARDS για τα καλύτερα websites με κατάληξη .eu.

Εάν πιστεύετε ότι έχετε ή γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα (website) και είναι η καλύτερη από άποψη περιεχομένου, δομής, περιήγησης, οπτικής σχεδίασης και λειτουργικότητας, μπορείτε να δηλώστε την υποψηφιότητα της στον διαγωνισμό της EuRID. Οι υποψηφιότητες χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες:

  1. LEADERS ( σε αυτή την κατηγορία ανήκουν websites επιχειρήσεων που ετοιμάζονται να επεκταθούν στις αγορές άλλων χωρών, συμπεριλαμβομένου και του αντικειμένου τουηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), με περισσότερους από 10 εργαζόμενους )
  2. RISING STARS ( σε αυτή τηνκατηγορία ανήκουνwebsites που αφορούν επιτυχημένες νέες (Start-up) επιχειρήσεις, συμπεριλαμβομένων και των websites ηλεκτρονικού εμπορίου ( e-commerce websites), με 1-10 εργαζόμενους. )
  1. LAURELS ( σε αυτή τηνκατηγορίαανήκουν websites που σχετίζονται με την προώθηση των εν εξελίξει Εκπαιδευτικών/πανευρωπαϊκών προγραμμάτων. )
  2. HOUSE of .eu ( σε αυτή τηνκατηγορίαανήκουν websites ή blogs από εταιρείες ή ιδιώτες που σχετίζονται με τους τομείς Νέα / Πολυμέσα (media) / Ψυχαγωγία. )
  3. BETTER WORLD ( σε αυτή τηνκατηγορίαανήκουν websites οι οποίες προωθούν ισχυρό μήνυμα υπέρ του περιβάλλοντος. )

EURid .eu Web Awards 2015 : The aftermovie

Τα websites που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων από κάθε κατηγορία θα μπουν στους φιναλίστ. Την 1η Οκτωβρίου 2015 θα δημοσιευτούν στη σελίδα της EuRID οι τρεις φιναλίστ από την κάθε κατηγορία. Έπειτα θα αναδειχθούν οι πέντε νικητές (ένας από κάθε κατηγορία) που θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές του διαγωνισμού και θα ανακοινωθούν στην τελετή βράβευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του τελευταίου τριμήνου του 2015. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού  θα αναρτηθούν στη σελίδα της EuRID .

Τα καλύτερα websites με κατάληξη .eu που θα υποβάλουν υποψηφιότητα έως και 01/09/2015 μπορεί να κερδίσουν πακέτο Google AdWord αξίας 5000 ευρώ!
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη δήλωση της υποψηφιότητας, επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε νέα, tutorials, guides και συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Please wait loading