5 σύγχρονα Apps για την επιχείρησή σας

5 σύγχρονα Apps για την επιχείρησή σας

Στο σύγχρονο τεχνολογικό και επιχειρηματικό τοπίο, ο αριθμός από διαθέσιμα επιχειρηματικά apps είναι ουσιαστικά ανεξάντλητος και συνεχίζει να αυξάνει σημαντικά σε όγκο καθημερινά.

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές από επιχειρηματικά apps να σας κατακλύζουν, είναι πολύ εύκολο να υπάρξει σύγχυση, ειδικά αν ο στόχος είναι να τρέξετε με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα τη μικρή σας επιχείρηση και δεν είστε απλά ένας ερασιτέχνης του διαδικτύου.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικά εξαιρετικά επιχειρηματικά apps για την επιχείρησή σας για να κρατηθείτε ενήμεροι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Επιχειρηματικά apps: Trello

Πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο διαχείρισης των projects, ιδανικό για οποιονδήποτε επιχειρηματία γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσει κανείς τον πλήρη έλεγχο των καθηκόντων και των διεργασιών που πρέπει να υλοποιούνται σε κάθε εταιρία.

Με πολύ εύκολο στη χρήση interface και ποικίλα χαρακτηριστικά όπως την ανάθεση καθηκόντων, τη δυνατότητα να προστεθούν επισυνάψεις, προθεσμίες και να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός, ο κύριος στόχος του Trello είναι να σας κρατήσει εσάς και την επιχείρησή σας διασυνδεδεμένους.

Έχετε μια εξαιρετικά σημαντική προθεσμία να πλησιάζει στη λήξη της; Χρησιμοποιήστε το Trello για να καταμερίσετε σε τμήματα όλα τα καθήκοντα σε μικρότερα καλύτερα διαχειρίσιμα κομμάτια.

Έχετε την ανάγκη να σχεδιάσετε ένα ομαδικό project στο μεσομακροπρόθεσμο μέλλον;

Εξασφαλίστε πως όλα τα μέλη της ομάδας που θα το τρέξει, εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος και δημιουργήστε τις συνθήκες για αρμονική συνεργασία, αναθέτοντας ρόλους και παρακολουθώντας στενά όλη την πρόσφατη δραστηριότητα της ομάδας.

Επιχειρηματικά apps: CamScanner

Το σκανάρισμα εγγράφων αποτελεί ένα αναγκαίο κακό για κάθε επιχειρηματία. Το να βασίζεται κανείς σε ογκώδη σκάνερ είναι σίγουρα κάτι μοιάζει πλέον απαρχαιωμένο, άβολο και κουραστικό, οπότε το CamScanner μπορεί να αποτελέσει την ιδανική σύγχρονη λύση για εσάς.

Ουσιαστικά θα σας παρέχει αντίστοιχη ισχύ σε ότι αφορά το σκανάρισμα σε κάτι τόσο προσιτό και εύχρηστο όσο το μικρό κινητό σας τηλέφωνο.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone σας για να “αιχμαλωτίσει” οποιοδήποτε έγγραφο και στη συνέχεια ενισχύοντας την αντίθεση (contrast) της φωτογραφίας, τη γωνία λήψης αλλά και την καθαρότητα επιτυγχάνει την παραγωγή ενός αρχείου που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την παραδοσιακά σκαναρισμένη εικόνα.

Το να έχετε διαθέσιμη τη βάση δεδομένων των εγγράφων της επιχείρησής σας, στο τόσο εύκολα προσβάσιμο smartphone σας αποτελεί ένα ακόμα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, αφού σας επιτρέπει να έχετε τα απαραίτητα επαγγελματικά έγγραφα διαθέσιμα κάθε στιγμή, ακόμα και εν κινήσει με τον πλέον προσιτό τρόπο.

Καθώς ο επιχειρηματικός κόσμος αναπτύσσεται μαζί με την τεχνολογία και δίνεται σαφώς μεγαλύτερη έμφαση στη φορητότητα, η συγκεκριμένη εφαρμογή καταφέρνει να σας προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιχειρηματικά apps: Insightly

Αν αναζητείτε έναν τρόπο για να διασφαλίσετε πως διαχειρίζεστε αποτελεσματικά κάθε πτυχή της αλληλεπίδρασής σας με τους πελάτες σας, το Insightly κερδίζει βραβείο ως μια εξαιρετικά έξυπνη εφαρμογή για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Το να καταγράψει και να παρακολουθήσει κανείς όλα τα καθήκοντά του, τις επαφές, τις διεργασίες και τα projects που βρίσκονται σε εξέλιξη μπορεί συχνά να μετατραπεί σε εφιάλτη, όμως το συγκεκριμένο CRM (Customer relationship management) έχει τις απαντήσεις σε όλα και μπορεί να γίνει ένας υπερπολύτιμος σύμμαχος της επιχείρησής σας.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας βοηθά να διατηρήσετε όλα τα επιχειρηματικά σας δεδομένα συγκεντρωμένα και οργανωμένα σε ένα σημείο, ειδικά όταν χρειάζεται να συντηρήσετε τις σχέσεις σας με παλαιότερες επαφές, οργανισμούς και πελάτες.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον παλιό προμηθευτή για παράδειγμα για ένα μελλοντικό project, όλη η αλληλογραφία και η αλληλεπίδραση του παρελθόντος είναι άμεσα διαθέσιμη και μπορείτε να γνωρίζετε τι συνέβη πιο πρόσφατα στη σχέση σας με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Επιχειρηματικά apps: Expensify

Η οργάνωση αποτελεί προφανώς παράγοντα αποφασιστικής σημασίας και οδηγεί σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία τις επιχειρηματικές σας προσπάθειες.

Τα οικονομικά αποτελούν το πεδίο, στο οποίο θέλετε να έχετε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, τη μεγαλύτερη και λεπτομερέστερη επίβλεψη και το Expensify μπορεί να εγγυηθεί πως θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησής σας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

Το app διαθέτει πολλά εύχρηστα εργαλεία για να καταγράφετε όλες τις συναλλαγές με τον πλέον απρόσκοπτο, λεπτομερή αλλά και απροβλημάτιστο τρόπο.

Συνδέστε μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα με την εφαρμογή και επιτρέψτε της έτσι να δημιουργήσει αυτόματες αναφορές για τα έξοδα και τις αγορές που κάνετε χρησιμοποιώντας την για τις δαπάνες της εταιρίας σας.

Μπορείτε επίσης να βγάζετε φωτογραφίες των αποδείξεών σας και να ενσωματώνετε στις αναφορές και αυτά τα έξοδα, όταν για παράδειγμα πληρώνετε με μετρητά. Αν η επιχείρησή σας κάνει διαδικτυακές συναλλαγές, τότε το Expensify μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα οικονομικά σας, αφού διαθέτει τα αντίστοιχα εργαλεία.

Επιχειρηματικά apps: TripIt

Από τη διαχείριση δρομολογίων μέχρι την καταγραφή όλων των ταξιδιωτικών εγγράφων, τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν την τάση να παράγουν σημαντικά επίπεδα στρες αντί να δρουν καταπραϋντικα.

Το TripIt προσφέρει έναν σύγχρονο αέρα στα επαγγελματικά ταξίδια αφού συγχρονίζει τα δρομολόγιά σας σε ημερολόγια διαθέσιμα σε κάθε μια από τις φορητές ηλεκτρονικές σας συσκευές.

Το χαρακτηριστικό της αυτόματης εισαγωγής παίρνει τα δεδομένα του ταξιδιού από το email σας και τα συγκεντρώνει εντός της εφαρμογής και συνεπώς δεν υπάρχει καμία λεπτομέρεια που είναι απαραίτητο να θυμάστε, αφού τα έχετε όλα καταγεγραμμένα και διαθέσιμα στο κινητό σας τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα το TripIt σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε όλες τις σημαντικές ταξιδιωτικές σας πληροφορίες ενοποιημένες σε ένα προφίλ, μαζί με μια λίστα των κρίσιμων επαφών που θα χρειαστείτε σε κάθε σας επαγγελματικό ταξίδι.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες της IpHost και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Και, φυσικά, είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βελτίωση ή προσθήκη έχετε να μας προτείνετε. Μπορείτε να κάνετε submit για feature request από την φόρμα επικοινωνίας.

Please wait loading