Πρόσθετα για το Google chrome που πρέπει να δοκιμάσετε

Sortd Smart Skin for Gmail

https://chrome.google.com/webstore/detail/sortd-smart-skin-for-gmai/aohlfneeliakfcefeffppfplagbccbni?hl=en

Το πρόσθετο του Chrome που θα μετατρέψει το Gmail σας σε μια καλά οργανωμένη λίστα εργασιών. Μπορείτε να ταξινομήσετε και να οργανώσετε τα email σας σε πίνακες, να μεταφέρετε τα μηνύματα σας μεταξύ των πινάκων και να καθορίσετε την κατάσταση τους. Το Sortd σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε με μια γρήγορη μάτια τα εισερχόμενα και τη ροή εργασιών σας.
Χρησιμοποιείστε το Gmail ως μια λίστα εργασιών ώστε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εισερχόμενα σας και να ορίσετε τις προτεραιότητες σας.

Gmail Offline

Με τη χρήση του πρόσθετου Gmail  Offline μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην αλληλογραφία σας, να συνθέσετε νέα μηνύματα και να βρείτε προηγούμενα μηνύματα  όταν δεν έχετε σύνδεση στο Internet ή όταν η σύνδεση σας μπορεί να είναι αργή. Όταν επανασυνδεθείτε στο internet το Gmail σας θα στείλει αυτόματα τα εξερχόμενα μηνύματα που έχετε δημιουργήσει.

Προσοχή : Η μέγιστη περίοδος συγχρονισμού των δεδομένων είναι 30 ημέρες.

SpeakIt!

speakit

https://chrome.google.com/webstore/detail/speakit/pgeolalilifpodheeocdmbhehgnkkbak/related?hl=en

Το πρόσθετο που θα σας διαβάσει τα κείμενα που σας ενδιαφέρουν. Αν έχετε κουραστεί να διαβάζετε ατελείωτα κείμενα το πρόσθετο αυτό θα κάνει την ανάγνωση για εσάς. Επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να σας διαβάσει και ακούστε το. Μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που έχει το κείμενο που θα σας διαβάσει.

Search by Image (by Google)

https://chrome.google.com/webstore/detail/search-by-image-by-google/dajedkncpodkggklbegccjpmnglmnflm

Το πρόσθετο Search by Image θα σας βοηθήστε να βρείτε από που έχει προέλθει οποιαδήποτε εικόνα θέλετε. Βρίσκεστε σε ένα site, βλέπετε μια εικόνα με ένα μαγευτικό τοπίο και αναρωτιέστε που μπορεί να είναι αυτό; Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο που θα σας οδηγήσει στις πληροφορίες που χρειάζεστε και θα σας προσφέρει παρόμοιες εικόνες καθώς και άλλα site που μπορεί να την περιέχουν.
Webpage Screenshot

https://chrome.google.com/webstore/detail/webpage-screenshot/ckibcdccnfeookdmbahgiakhnjcddpki

Με αυτό το πρόσθετο δεν θα χάσετε κανένα στιγμιότυπο! Μπορείτε να κάνετε print screen ολόκληρης της σελίδας που βλέπετε στην οθόνη σας ή μέρους αυτής. Στην συνέχεια μπορείτε να τα αποθηκεύσετε, επεξεργαστείτε, να τα κάνετε share στα social networks ή/και να τα εκτυπώσετε. Εύκολο στη χρήση και με πολλές επιλογές.

 

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες της IpHost και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Και, φυσικά, είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βελτίωση ή προσθήκη έχετε να μας προτείνετε. Μπορείτε να κάνετε submit για feature request από την φόρμα επικοινωνίας.

Please wait loading