Site που θα σας Μάθουν Προγραμματισμό

 

Οι τάσεις στην αγορά εργασίας συνεχίζουν να δείχνουν ότι οι προγραμματιστές είναι περιζήτητοι οπότε αν είναι ένας τομέας που σας ενδιαφέρει σας προτείνουμε να επεκτείνετε και να διευρύνετε τις γνώσεις.

Μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό και να προετοιμαστείτε για την αγορά εργασίας παρακολουθώντας δωρεάν online μαθήματα στις παρακάτω σελίδες. 

Το Codecademy είναι μια online διαδραστική πλατφόρμα που προσφέρει δωρεάν μαθήματα ρπογραμματισμού σε επτά διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού συμπεριλαμβανομένων Python, PHP, jQuery, JavaScript, και Ruby, καθώ επίσεις HTML και CSS.

 

 

Το Khan Academy είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από τον εκπαιδευτικό Salman Khan. Παρέχει δωρεάν εκπαίδευση και μπορείτε να μάθετε JavaScript, HTML και CSS.

 

 

Το Udacity είναι ένας εκπαιδευτικός οργάνισμος  που ιδρύθηκε από τους Sebastian Thrun, Ντέιβιντ Stavens, και ο Mike Sokolsky και προσφέρει online μαθήματα  για να αποκτήσετε δεξιότητες  Web Development, Software Engineering και iOS Development

 

  • https://www.codeavengers.com/
    ScreenShot195

Η πλατφόρμα εκπαίδευση Code Avengers μπορεί να σας προσφέρει διαδραστικά online μαθήματα δημιουργίας επαγγελματικών ιστοσελίδων,  εφαρμογών και παιχνιδιών με τη χρήση JavaScript, HTML και CSS.

 

 

To Code School αποτελεί μια online πλατφόρμα  μάθησης για υφιστάμενους και φιλόδοξους προγραμματιστές. Διδάσκει προγραμματισμό μέσα από διασκεδαστικό περιεχόμενο και τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Ruby, JavaScript, HTML/CSS και iOS.

Αναπτύξτε τις δεξιότητες σας από το σπίτι με έναν διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο!

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες της IpHost και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Και, φυσικά, είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βελτίωση ή προσθήκη έχετε να μας προτείνετε. Μπορείτε να κάνετε submit για feature request από την φόρμα επικοινωνίας.

Please wait loading