Τα δημοφιλέστερα apps για τους Millennials

Τα δημοφιλέστερα apps για τους Millennials

Θυμάστε εκείνο το σλόγκαν της Apple “There’s an app for that” (υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό) το οποίο είχε κάνει θραύση και εμφανίζονταν τυπωμένο στα αεροσκάφη δημοφιλών εταιριών;

Πλέον αυτό το σλόγκαν είναι μια απτή πραγματικότητα αφού κυριολεκτικά υπάρχει ένα app που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Πάμε να δούμε αναλυτικά για τα millenials apps.

Η δημογραφική ομάδα που ασχολούνται με τα millennials apps είναι άκρως εξοικειωμένη με την τεχνολογία και για τη συντριπτική πλειοψηφία του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ οι φορητές ηλεκτρονικές συσκευές αποτελούν σχεδόν προέκταση των χεριών του.

Οι millennials χρησιμοποιούν τις ψηφιακές φορητές ηλεκτρονικές συσκευές τους σχεδόν για τα πάντα, από το σχεδιασμό της καθημερινότητά τους και την αλληλεπίδραση με φίλους και συναδέλφους μέχρι για να καταφέρουν να βρουν θέση πάρκινγκ σε πολυσύχναστα σημεία.

Ακολουθεί μια λίστα από τις πλέον δημοφιλείς και απαραίτητες εφαρμογές για τη γενιά των millennials apps.

Waze

Όταν θέλεις να φτάσεις κάπου γρήγορα (και ποιος δεν το θέλει αυτό άλλωστε;) το app Waze, μια εφαρμογή πλοήγησης που βασίζεται σε μια στιβαρή κοινότητα ενεργών χρηστών, μπορεί να σου υποδείξει την καλύτερη διαδρομή και το κάνει φυσικά σε πραγματικό χρόνο αποτελώντας μια αγαπημένη επιλογή στα millenials apps.

Μπορείς να λάβεις ειδοποιήσεις για την κίνηση και έκτακτα συμβάντα, να στείλεις την τοποθεσία σου και την ώρα άφιξης σε φίλους αλλά και να εντοπίσεις το φθηνότερο πρατήριο βενζίνης στη διαδρομή που πρόκειται να καλύψεις.

Parker

Οι GPS συσκευές είναι εξαιρετικές για να πλοηγηθεί κανείς και να φτάσει στον επιθυμητό προορισμό, όμως αφού καταφέρεις να φτάσεις εκεί, δεν έχεις καμία βοήθεια σε ότι αφορά την εύρεση θέσης στάθμευσης.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή (που για την ώρα είναι δυστυχώς διαθέσιμη μονάχα για 30 πόλεις ανά τον κόσμο) θα σου υποδείξει θέσεις στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο και θα σου παρέχει ακόμα και τις τιμές ανάλογα με το επιθυμητό διάστημα στάθμευσης σε κάθε διαφορετικό σταθμό parking.

Θα σου επιτρέψει να πληρώσεις ηλεκτρονικά για τη θέση, ενώ θα σε ειδοποιήσει όταν πλησιάζει η ώρα της λήξης του επιλεγμένου χρόνου, ενώ θα σε κατευθύνει με οδηγίες για να βρεις το παρκαρισμένο σου όχημα. Από τα πιο χρήσιμα millenials apps.

Spotify

Άκουσε τα αγαπημένα σου τραγούδια ή ανακάλυψε καινούργια μουσική με το Spotify, μια εφαρμογή ψυχαγωγίας που διατίθεται δωρεάν (υπάρχει και έκδοση επί πληρωμή, χωρίς διαφημίσεις και με έξτρα χαρακτηριστικά). Μπορείς να τσεκάρεις τα νέα τραγούδια και άλμπουμ της εβδομάδας, τα πιο δημοφιλή, αλλά και να δημιουργήσεις τις δικές σου playlists.

Μπορείς να ακούσεις τη μουσική σε οποιαδήποτε από τις ηλεκτρονικές σου συσκευές και αποτελεί έτσι μια  εξαιρετικά εύχρηστη εφαρμογή ακόμα και όταν είσαι εν κινήσει.

Snapchat

Πρόκειται για ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη δημογραφική ομάδα των millennials apps.

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες συνδέονται με φίλους και followers καθημερινά στο Snapchat, μοιραζόμενοι video και εικόνες οι οποίες έχουν το στοιχείο του εφήμερου αφού είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια… “αυτοκαταστρέφονται”.

Πρόκειται για έναν δωρεάν και άκρως διασκεδαστικό τρόπο για να παραμείνει κανείς ενήμερος με την επικαιρότητα, ή ακόμα και να κάνει τις video κλήσεις με γνωστούς και φίλους μία άκρως ψυχαγωγική διαδικασία.

Uber

Το Uber αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές και είναι διαθέσιμη σε 402 πόλεις. Επιλέξτε τη διαδρομή σας και την τοποθεσία σας, ενώ μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία του οδηγού και τα στοιχεία του οχήματος, ενώ παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε και τη διαδικασία άφιξής του οχήματος στον χάρτη.

Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας απλά αποβιβάζεστε, αφού η πιστωτική/χρεωστική κάρτα που είναι καταχωρημένη, χρεώνεται αυτόματα.

Tip’d Off

Η νεανική επιχειρηματικότητα γνωρίζει άνθιση αφού το 50% των νεαρών ενηλίκων δηλώνει αυξημένο ενδιαφέρον για επενδύσεις. Το συγκεκριμένο app επιτρέπει να βρει κανείς βοήθεια για τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων και το σλόγκαν της εφαρμογής είναι “friends with benefits” (φίλοι με οφέλη).

Αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για να εισαχθεί κανείς στον κόσμο των χρηματιστηρίων και των επενδύσεων για αυτό και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα millenials apps.

Τinder

Πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή millenials apps για dating και αγαπημένη εφαρμογή για πάρα πολλούς χρήστες. Πλέον το dating στο διαδίκτυο έχει γίνει παιχνιδάκι, αφού οι επιλογές βασίζονται στην τοποθεσία ενώ υπάρχουν και χαρακτηριστικά social που διευκολύνουν την αναζήτηση και κάνουν την όλη διαδικασία άκρως διασκεδαστική.

 

Ανακαλύψτε περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες της IpHost όπως τα virtual machine και τους dedicated server ή περιηγηθείτε στο blog μας για ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα.

Please wait loading