Επιλογή του κατάλληλου πακέτου
Hosting


Low Hosting Package

Χαμηλό και φθηνό Για sites παρουσίασης ή σελίδες με πληροφορίες για το αντικείμενό σας όπου υπάρχουν βασικές ανάγκες σε χώρο και κίνηση.

300MB Disk

Unlimited Traffic

99.99% Εγγύηση UpTime

Απεριόριστα E-mails


Δείτε τοHigh Hosting Package

Άνετο και Επαγγελματικό! Για πιο επαγγελματικά sites για την επιχείρηση ή το αντικείμενό σας όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες σε χώρο και κίνηση.

5GB Disk

Unlimited Traffic

99.99% Εγγύηση UpTime

Απεριόριστα E-mails


Δείτε τοE-mail Hosting Package

Βολικό και Εξυπηρετικό! Για φιλοξενία e-mails και μόνο ώστε να εξυπηρετείται η αλληλογραφία σας μέσω της IpHost ανεξάρτητα από το site σας.

1GB Disk

Unlimited Traffic

99.99% Εγγύηση UpTime

Απεριόριστα E-mail


Δείτε τοΠρόσθετες παροχές φιλοξενίαςSpamExperts

Το SpamExperts είναι μια υψηλής ποιότητας υπηρεσίας προστασίας της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας από κακόβουλο περιεχόμενο ή ανεπιθύμητο διαφημιστικό υλικό που λαμβάνετε κατά καιρούς. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας SpamExperts απαλλάσεστε πλήρως από ανεπιθύμητα emails ενώ προστατεύεστε από spam emails. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε για οποιοδήποτε hosting διατηρείτε σε εμάς.

Περισσότερα

Softaculous

Με την σουίτα Softaculous βάζετε τέλος στις δύσκολες διαδικασίες εγκαταστάσεις εφαρμογών και εργαλείων για την ιστοσελίδα σας. Με το Softaculous μπορείτε να έχετε έτοιμη την εφαρμογή σας με μόλις λίγα clicks! Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Softaculous μέσω του πίνακα ελέγχου cPanel και το προσφέρουμε δωρεάν με τα linux πακέτα φιλοξενίας μας.

Δείτε το Demo ΠερισσότεραRVSiteBuilder

Δημιουργήστε το site σας εύκολα και γρήγορα με το νέο, πρωτοποριακό εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων RVSiteBuilder. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία επιλογών με άπειρες δυνατότητες στην κατασκευή site. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο RVSiteBuilder μέσω του πίνακα ελέγχου cPanel και το προσφέρουμε δωρεάν με τα linux πακέτα φιλοξενίας μας.

Περισσότερα

CloudLinux

Το CloudLinux είναι μια υπηρεσία προστασίας του server η οποία ελέγχει τους πόρους που καταναλώνει το κάθε hosting και μεριμνεί ώστε να μην ξεπερνώνται τα επιτρεπτά όρια. Με τον τρόπο αυτό προστατεύει το μηχάνημα από πιθανό downtime λόγω υπερκατανάλωσης πόρων. To CloudLinux είναι ενεργό και λειτουργεί σε όλους τους linux servers μας που φιλοξενούν τα hosting.

Δείτε πώς λειτουργείFirewall

Το ConfigServer Firewall προστατεύει τον server από εξωτερικές επιθέσεις με τον έλεγχο των εισερχόμενων συνδέσεων, των πολυάριθμων προσπαθειών εισόδου με εσφαλμένα στοιχεία και πολλά άλλα. Διακόπτει κάθε κακόβουλη ενέργεια και προστατεύει τόσο τον server όσο και τα hosting. To ConfigServer Firewall είναι ενεργό και λειτουργεί σε όλους τους linux servers μας που φιλοξενούν τα hosting.

eXploit Scanner & ModSecurity

Πρόκειται για δύο υπηρεσίες προστασίας από ιούς (eXploit Scanner) και από κακόβουλες επιθέσεις μέσω των url του κάθε site όπως είναι το SQL Injection (ModSecurity). To eXploit Scanner τρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ελέγχει εάν υπάρχει κάποιο αρχείο με κακόβουλο περιεχόμενο και το απομακρύνει από το site. Το ModSecurity διακόπτει κάθε url με δομή που παραπέμπει σε μη αποδεκτή ενέργεια ή περιέχει μη έγκυρους χαρακτήρες. To eXploit Scanner και το ModSecurity είναι ενεργά και λειτουργούν σε όλους τους linux servers μας που φιλοξενούν τα hosting.
Hosting DEMO

Δοκιμάστε δωρεάν τα πακέτα φιλοξενίας μας για ένα μήνα.
Κάντε την παραγγελία σας σήμερα!

Τι είναι τo Preconfigured Hosting

Προεπιλεγμένα Πακέτα Εφαρμογών


Πρόκειται για πακέτα hosting με την εφαρμογή της επιλογής σας ήδη εγκατεστημένη από εμάς! Το μόνο που χρειάζεται είναι να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας για το πακέτο hosting και την εφαρμογή που επιθυμείτε. Έπειτα εμείς θα προβούμε στην αρχική εγκατάσταση της εφαρμογής που επιλέξατε ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας τη διαχείρισή της μέσω του online panel που σας παρέχει. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία εισόδου θα σας αποσταλούν μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
Διαθέσιμες οι δημοφιλέστερες open source εφαρμογές μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω:
Περισσότερα     Σύγκρινέ τα


Γίνε συνεργάτης της πιο δυνατής ομάδας

Τηλ: +30.2105445900 / Email: info@iphost.gr


Loading...

Loading...