Προσφορές

Εκπτώσεις, δώρα και κουπόνιαΔωρεάν ενεργοποίηση SpamExperts για ένα μήνα!

05/02/2015

Το SpamExperts ήρθε για να σας απαλλάξει από το spam! Για κάθε hosting που έχετε σε εμάς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την antispam υπηρεσία SpamExperts και να την διατηρήσετε δωρεάν για ένα μήνα! Σας ενδιαφέρει; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την ενεργοποιήσουμε!

Μάθετε περισσότερα για το SpamExperts!

Δωρεάν κουπόνια Google Adwords με κάθε hosting!

20/01/2015

Η IpHost σας κάνει δώρο κουπόνια Google Adwords αξίας 75€ για να προβάλετε το site σας στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google! Ενεργοποιήστε το κουπόνι σας για κάθε hosting από το iphost.net. Προσεγγίστε πιθανούς πελάτες online και αυξήστε τις πωλήσεις σας και την επισκεψιμότητα του site σας άμεσα και απλά με την δωρεάν διαφήμιση που σας προσφέρουμε!

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα κουπόνια!

Δυνατότητα έκπτωσης 60% με κουπόνια!

13/10/2014

Κερδίστε κουπόνια που θα σας προσφέρουν 60% έκπτωση στα νέα πακέτα hosting του IpHost.net! Επωφεληθείτε της προσφοράς μας και αποκτήστε hosting σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές απο τις προσφερόμενες.

Ρωτήστε μας για τα κουπόνια!

Έκπτωση 40% στα νέα μας πακέτα!

13/10/2014

Νέα πακέτα hosting με αναβάθμιση πόρων και μείωση τιμών! Προσφέρουμε 40% έκπτωση σε όλα τα πακέτα hosting του IpHost.net και σε όλες τις συνδρομές. Αποκτήστε hosting από 2.8 ευρώ το μήνα! Επιπρόσθετα, σας προσφέρεται απεριόριστο traffic, προεγκατεστημένες εφαρμογές και, φυσικά, η καλύτερη δυνατή υποστήριξη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!Γίνε συνεργάτης της πιο δυνατής ομάδας

Τηλ: +30.2105445900 / Email: info@iphost.gr


Loading...

Loading...