Διαδικασία Παραγγελίας

Ενεργοποιήστε το hosting σας εύκολα και γρήγορα!


1

Πρώτος Τρόπος

 1. Στο μενού Hosting επιλέγετε Παραγγελία Hosting.

 2. Οδηγείστε στην φόρμα παραγγελίας όπου συμπληρώνετε τα πεδία ως εξής:
  Domain Name: Πληκτρολογείτε το domain name για το οποίο επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε το hosting.
  Τύπος: Επιλέγετε εάν το hosting σας επιθυμείτε να ενεργοποιηθεί σε Windows ή Linux Server. Παρακαλούμε σημειώστε πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν σχετίζεται με το λειτουργικό που έχετε στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις του iphost.net που βρίσκονται εδώ.
  Πακέτο: Επιλέγετε το πακέτο hosting που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να δείτε τα πακέτα μας και να τα συγκρίνετε μεταξύ τους μέσω του Συγκριτικού μας Πίνακα.
  Διάρκεια: Επιλέγετε την διάρκεια της συνδρομής του hosting σας.
  Προεγκατεστημένη Εφαρμογή: Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις διαθέσιμες εφαρμογές ώστε να σας την εγκαταστήσουμε στο hosting σας εκ των προτέρων. Η εγκατάσταση σας παρέχεται δωρεάν! Προσοχή: Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για το πακέτο E-mail.
  Κουπόνι: Εάν έχετε κάποιο διαθέσιμο κουπόνι από τις εποχιακές μας προσφορές, το πληκτρολογείτε στο συγκεκριμένο πεδίο για να εφαρμοστεί η προσφορά.
  Επιλέγετε το κουμπί Παραγγελία.

 3. Με την πραγματοποίηση της παραγγελίας θα παραλάβετε ένα e-mail ενεργοποίησης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαχείρισή του. Ο χρόνος ενεργοποίησης εξαρτάται από τον τύπο:
  - Εάν ο τύπος είναι Linux, η ενεργοποίηση του hosting αποτελεί αυτόματη διαδικασία και θα υλοποιηθεί άμεσα.
  - Εάν ο τύπος είναι Windows, η ενεργοποίηση του hosting αποτελεί χειροκίνητη διαδικασία και θα υλοποιηθεί εντός μίας εργάσιμης ημέρας.

2

Δεύτερος Τρόπος

 1. Στο μενού Hosting επιλέγετε κάποιο από τα πακέτα hosting και οδηγείστε στη σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες του συγκεκριμένου πακέτου.
 2. Επιλέγετε Παραγγελία και οδηγείστε στην φόρμα παραγγελίας hosting με ήδη επιλεγμένο το συγκεκριμένο πακέτο και την ετήσια συνδρομή. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες τιμές κατά βούληση.

3

Τρίτος Τρόπος

 1. Στο μενού Hosting επιλέγετε Συγκριτικός Πίνακας Πακέτων Hosting.
 2. Επιλέγετε Παραγγελία και οδηγείστε στην φόρμα παραγγελίας hosting με ήδη επιλεγμένο το συγκεκριμένο πακέτο και την ετήσια συνδρομή. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες τιμές κατά βούληση.


Γίνε συνεργάτης της πιο δυνατής ομάδας

Τηλ: +30.2105445900 / Email: info@iphost.gr


Loading...

Loading...