Virtual Private Server

Σύγχρονη τεχνολογία
Γρήγορη ταχύτητα


SSD Disks

Βελτίωση στην απόδοση και ταχύτητα του server σας ως και 40 φορές σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις. SSD storage με high availability (HA) εγγυάται την απόδοσή και την ποιότητα των server σας.

1 προς 1 resources

Οι πόροι του μηχανήματός σας είναι πραγματικοί, έναν προς έναν, και δεν διαμοιράζονται με άλλες φιλοξενίες. Όση μνήμη και δίσκος ανατίθεται στο μηχάνημα σας, δεσμεύεται αποκλειστικά για εσάς. Μηδενικό overselling.

Console

Δυνατότητα πρόσβασης στον server μέσω console - είναι σαν να έχετε πάει στο datacenter και να έχετε οθόνη, keyboard και mouse επάνω στον server.


Control Panel

Διαχειρίζεστε τον server σας εύκολα μέσω απλού control panel από όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε πλήθος λειτουργιών.

Management Tool

Προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης του μηχανήματός σας με Reboot, Reboot in Recovery, Shut down, Migrate, Reset Password και πολλά άλλα.

KVM Virtualization

Από τις πιο δημοφιλείς αρχιτεκτονικές Virtualization για υποδομές Linux. Υψηλό επίπεδο ασφάλειας, απόδοσης και ποιότητας υπηρεσιών με την ασφάλεια του Security Enhanced Linux.


Περιγραφή, λειτουργία και σκοπός


Η IpHost παρέχει full IaaS ( Infrastructure as a Service ) λύσεις για κάθε επαγγελματία που θέλει να έχει τον δικό του server ή δίκτυο από servers. Πολύ απλά, με μερικά clicks μπορείτε πλέον να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε κάθε είδους server χρησιμοποιώντας τους πόρους που χρειάζεστε (ram, cpu, disk, κλπ...).

Μέσω ενός πλήρους και λειτουργικού περιβάλλοντος μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, χωρίς να θυσιάσετε ποιότητα και ασφάλεια.

Πλέον τα παραδοσιακά VPS και VM έχουν πολλαπλές δυνατότητες ισάξιες, ίσως και καλύτερες από τους φυσικούς servers.

Ζητήστε μας να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας δωρεάν για ένα μήνα χωρίς καμία δέσμευση!


Μάθετε περισσότερα

Χαρακτηριστικά IaaS


High availability

Αυτόματη μετάπτωση όλων των VM σε διαφορετικό hypervisor σε περίπτωση αστοχίας server ή δικτυακού υλικού. Αυτόματες διαδικασίες για failover σε περίπτωση μη ανταπόκρισης.


Autoscaling

Μπορείτε να αυξομοιώνετε αυτόματα τους πόρους των VMs (RAM, CPU και δίσκο) εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τους πόρους με το καλύτερο δυνατό κόστος.


Εύκολη διαχείριση

για την δημιουργία virtual machine καθώς και των πόρων του συστήματος μέσω εύχρηστου control panel και πρόσβαση στην console του μηχανήματος για διαχείριση των λειτουργιών του.


Δημιουργία νέων template

Εκτός από τα ήδη υπάρχοντα templates, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέων templates από τα υπάρχοντα VM ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτοιμα μελλοντικά.


Hot migration

Μπορείτε να μεταφέρετε VM μεταξύ των hypervisors χωρίς να υπάρχει καμιά επίπτωση στην λειτουργία του. Έτσι αυξάνετε τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας.


Έλεγχος των servers και κονσόλα

Στο cloud μας μπορείτε να θεωρείτε οτι έχετε στην κατοχή σας έναν πλήρη server καθώς έχετε πλήρες διαχειριστικό περιβάλλον και console.


Χωρίς δεσμεύσεις

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον τη διατήρηση της υπηρεσίας, μπορείτε να την διακόψετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία δέσμευση.


Πάνω από 100 έτoιμα λειτουργικά

Σας προσφέρουμε πάνω από 100 έτoιμα προεγκατεστημένα μηχανήματα για να διαλέξετε. Η εγκατάσταση γίνεται πολύ εύκολα, με ένα μόνο click.


Ξεχάστε τα προβλήματα

Ξεχάστε πλέον τα προβλήματα hardware και δυνατοτήτων των servers σας. Αναβαθμίστε την υποδομή της επιχείρησής σας με λίγα clicks χωρίς επενδύσεις σε servers και άδειες λειτουργικών.


Γρήγοροι δίσκοι

Όλες οι μονάδες δίσκων του cloud μας είναι σε επαγγελματικά storage προσφέροντας full redundancy. Μπορείτε και οι ίδιοι να διαχειριστείτε τα Snapshots και τα backups.


Αυτόματο backup δίσκων

Αυτόματη διαδικασία backup των δίσκων ώστε να μπορεί να γίνει και χειροκίνητο restore οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.


Προηγμένη διαχείριση

των δυνατοτήτων κάθε virtual machine. Αυτό περιλαμβάνει autoscaling, load balancing, IP management και πολλά άλλα (Reboot, Reboot in Recovery, Shut down, Migrate, Reset Password κλπ...).


Anti-spoofing, anti-sniffing firewalls

Εκτός από το firewall του συνολικού συστήματος, παρέχεται η δυνατότητα κάθε VM να έχει το δικό του anti-spoof/anti-sniff firewall αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια.


Load balancing

Αυτόματο load balancing των VMs που επιλέγετε. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα load balanced cluster μέσα σε λίγα λεπτά.


Κοστολόγηση & Στατιστικά

Η κοστολόγηση πραγματοποιείται ανά ώρα ώστε να πληρώνετε μόνο τους πόρους που χρειάζεστε. Επιπλέον, υπάρχουν πλήρη στατιστικά χρήσης και χρέωσης ώστε να ενημερώνεστε κάθε στιγμή.


Επίπεδα χρηστών–συνεργατών

Δυνατότητα δημιουργίας ζωνών και πακέτων για διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών με τις δικές σας τιμές και logo. Πλήρης διαχείριση των χρηστών σας σε επίπεδο πόρων και στα προνόμίων.


Πάνω από 150 έτοιμα template

Δυνατότητα επιλογής από μεγάλο εύρος έτοιμων templates ώστε να έχετε άμεση και γρήγορη εγκατάσταση στο μηχάνημά σας.


Ενεργοποίηση σε λίγα λεπτά

Όλη η διαδικασία εγγραφής και δημιουργίας του VM είναι online και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση στο cloud μας.
Γίνε συνεργάτης της πιο δυνατής ομάδας

Τηλ: +30.2105445900 / Email: info@iphost.gr


Loading...

Loading...