Υπηρεσίες

SSL Certificates

SSL Certificates

Τα απαραίτητα πλέον για τα websites πιστοποιητικά SSL κρυπτογραφούν τα ευαίσθητα δεδομένα, όπως δεδομένα πιστωτικών καρτών, προκειμένου να μην υποκλαπούν. Ζητήστε μας να σας ενεργοποιήσουμε το δωρεάν SSL που προσφέρουμε (εάν το υποστηρίζει η φιλοξενία σας) ή επιλέξτε κάποιο SSL από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα ασφάλειας.
Spam Experts

Spam Experts

Με την έξυπνη τεχνολογια ενημέρωσης που διαθέτει για να φιλτράρει τα εισερχόμενα e-mails, το Spam Experts διακόπτει το spam πριν ακόμα φτάσει στο δίκτυό σας ενώ εφαρμόζει διαρκώς βελτιώσεις στον εντοπισμό νέων spam και στην ταυτοποίηση κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, προσθέτει στρώμα προστασίας στη ροή και τη δομή της εισερχόμενης αλληλογραφίας σας διευκολύνοντας την διεργασία των e-mails.
ConfigServer eXploit Scanner

ConfigServer eXploit Scanner

Το ConfigServer eXploit Scanner (CXS) είναι ένα πολυ-εργαλείο που πραγματοποιεί ενεργές σαρώσεις (active scans) των αρχείων τη στιγμή που ανεβαίνουν στον server βοηθώντας στην προστασία από κάθε κακόβουλη δραστηριότητα (exploits, malware) με μετακίνηση των ύποπτων αρχείων στην καραντίνα (quarantine). Απαραίτητο για όλες τις φιλοξενίες. Παρέχεται δωρεάν στα shared hosting μας.
Sitepad

Sitepad

Δημιουργήστε το website σας εύκολα και γρήγορα με το νέο, πρωτοποριακό εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων RVsitebuilder. Ένα από τα εργαλεία που ανεβάζουν το επίπεδο ποιότητας και παροχών σε μια φιλοξενία καθώς παρέχει άπειρες δυνατότητες στην κατασκευή website. Αμέτρητες επιλογές, έτοιμα templates και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως newsletter, guest book κτλ είναι ενσωματωμένα για να τα χρησιμοποιήσετε.
Softaculous

Softaculous

Δημοφιλής σουίτα Softaculous για να βάλετε τέλος στις δύσκολες διαδικασίες εγκαταστάσεις εφαρμογών και εργαλείων για την ιστοσελίδα σας. Πλέον μπορείτε να έχετε έτοιμη την εφαρμογή σας με μόλις λίγα clicks! Επιλέξτε μια από τις εκατοντάδες διαθέσιμες εφαρμογές όπως Joomla, Wordpress, Magento, Opencart και πολλές άλλες για να χτίσετε την διαδικτυακή σας παρουσία.
Unique IP

Unique IP

Αποκτήστε μια Unique IP και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που δεν παρέχονται από τις διευθύνσεις IP κοινής χρήσης. Έχετε ταυτότητα στο web και δεν επηρεάζεστε από περιστατικά spam για τα οποία δεν ευθύνεστε. Επιπλέον, σύμφωνα με ειδικούς SEO, ότι μια Unique IP μπορεί να δώσει μια υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για το site σας.
Server Monitoring

Server Monitoring

Zabbix: ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύστημα παρακολούθησης (monitoring system) το οποίο σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε και να επιλύετε τυχόν προβλήματα προτού προκαλέσουν πρόβλημα στην επιχείρηση και στους πελάτες σας. Λαμβάνετε ειδοποιήσεις και έχετε πρόσβαση σε ιστορικό λειτουργίας με γραφήματα του server για να ενημερώνεστε συνολικά.
Server Management

Server Management

Ανησυχείτε για την λειτουργία του server σας και για το πώς θα αντιμετωπίσετε κάποιο πιθανό πρόβλημα; Το Tech Support της IpHost είναι εδώ για εσάς! Επιλέξτε από το Simple ή Advanced Server Management και η διαχείριση του server σας αποτελεί αρμοδιότητα του τεχνικού τμήματος της IpHost. Ενημερωθείτε για τις παροχές και υπηρεσίες του Management ώστε να αποφασίσετε ποιο είναι καταλληλότερο για εσάς.
Extreme Web Solutions

Extreme Web Solutions

Στον απαιτητικό χώρο του internet, μια εταιρία web hosting πρέπει να μην μένει μόνο στις κλασικές λύσεις φιλοξενίας αλλά να παρέχει περισσότερα. Η IpHost αποτελεί μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρίες και πάντα ξεχωρίζει προσφέροντας αυτό που δεν μπορεί κανένας άλλος: Μοναδικές εγκαταστάσεις και λύσεις για να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό! Έχετε υψηλές απαιτήσεις; Έχουμε την κατάλληλη λύση!
Proxmox VE & Mail Gateway

Proxmox VE & Mail Gateway

Proxmox VE: Compute, network and storage in a single solution.

Παρέχει δυνατότητα διαχείρισης του storage και του δικτύου με χρήση software (σε μία ενιαία πλατφόρμα) και διαχειρίζεται εύκολα clusters υψηλής διαθεσιμότητας (high availability). Παράλληλα διαθέτει εργαλεία disaster recovery μέσω του web interface του.

Τα χαρακτηριστικά αυτά και η διαχείριση μέσω software κάνουν το Proxmox VE την τέλεια επιλογή για το virtualization της υποδομής σας, την βελτιστοποίηση των υφιστάμενων πόρων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση σε απαιτούμενο χρόνο και δαπάνες. Μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για τις πιο απαιτητικές Linux ή Windows υποδομές

Please wait loading