Χρησιμοποιήστε το Microsoft Sway για τις παρουσιάσεις σας

Το να μπορεί κανείς να πει μια ιστορία, να πραγματοποιήσει μια ελκυστική και πλήρη παρουσίαση, αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό και ιδιαίτερο συστατικό στις διεργασίες κάθε επιχείρησης. Όταν η παρουσίαση, η ιστορία και το

“αφήγημα” είναι σωστά δομημένα και διαθέτουν την απαραίτητη ισορροπία, τότε είναι δυνατόν να δημιουργήσει κανείς την επιθυμητή απήχηση στο κοινό, ανεξάρτητα από τον στόχο ή τον τομέα που αφορά η κάθε παρουσίαση. Είτε πρόκειται να μοιραστείτε το όραμά σας για έναν καλύτερο κόσμο, είτε θέλετε να λανσάρετε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία, ένα νέο προϊόν, τα συστατικά της επιτυχίας για την παρουσίαση της ιδέας σας, παραμένουν λίγο-πολύ σταθερά.

Για πολλά χρόνια οι επιχειρήσεις έκαναν τις παρουσιάσεις τους και κοινοποιούσαν τις ιδέες που ήθελαν να προωθήσουν, χρησιμοποιώντας το PowerPoint. Κάθε επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο, έχει πλέον σίγουρα συνηθίσει τα transitions, την clip art και τα εκατοντάδες σλάιντς, που συχνά χρησιμοποιούν οι παρουσιαστές για να δώσουν το στίγμα της ιδέας τους και να τη μοιραστούν με το κοινό. Αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που έχουν “αναγκαστεί” να παρακολουθήσουν τέτοιες βαρετές παρουσιάσεις στο PowerPoint, τότε έχετε λόγους να είστε πλέον ενθουσιασμένοι και να μην ανησυχείτε για την επόμενη φορά που θα κληθείτε να συμμετέχετε σε ένα αντίστοιχο επαγγελματικό… μαρτύριο.

Η Microsoft λανσάρισε το Sway, το οποίο επιτυγχάνει να θέσει νέα στάνταρ και να προσθέσει βαθύτερα επίπεδα στο design, στη βιωματικότητα, στη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των παρουσιάσεων, δημιουργώντας μια καινούργια, ανεπανάληπτη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Στο παρακάτω κείμενο θα διαβάσετε για τους τρεις κυριότερους λόγους που το Sway μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για την επιχείρησή σας, δίνοντας στις επαγγελματικές σας παρουσιάσεις, μια νέα σημαντική ώθηση και βοηθώντας σας να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Λειτουργεί διαισθητικά και βιωματικά

Το design είναι ένα συστατικό κρίσιμης και αποφασιστικής σημασίας όταν σχεδιάζει κανείς μια εφαρμογή. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει το Sway, έχουν από πρώτο χέρι διαπιστώσει τη διαισθητική και βιωματική φύση της συγκεκριμένης εφαρμογής, καθώς και πως όλες οι λειτουργίες του είναι σωστά δομημένες, ώστε το σύνολο να δουλεύει εύρυθμα και αρμονικά. Η Microsoft φρόντισε να υλοποιήσει το λογισμικό, ώστε αυτό να λειτουργεί εύκολα με άκρως διαισθητικό τρόπο, προσφέροντας έτσι στον τελικό χρήστη τη δυνατότητα να επεξεργαστεί, να προεπισκοπήσει και να συλλέξει περιεχόμενο από εξωτερικές πηγές και ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα το Flickr και το Youtube και να ενσωματώσει αυτό το περιεχόμενο στον καμβά του Sway.

Για τον ιδιοκτήτη μιας μικρής ή μικρομεσαίας επιχείρησης, το παραπάνω χαρακτηριστικό αποτελεί σίγουρα μια… “ευλογία” σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα αλλά και το κόστος. Αντί να είναι απαραίτητο να αναζητήσει κανείς έναν εξωτερικό συνεργάτη για να δημιουργήσει ένα video, ή φωτογραφίες και media κάθε τύπου, προκειμένου να τα εντάξει την ιστοσελίδα του, μπορεί πλέον μέσα σε ελάχιστα λεπτά να δημιουργήσει ελκυστικό περιεχόμενο, ενσωματώνοντας φρέσκες ιδέες και επιτυγχάνει να περάσει το μήνυμα που επιθυμεί στην αγορά με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Sway και φορητότητα

Στο σύγχρονο απαιτητικό περιβάλλον για κάθε επιχείρηση, η φορητότητα παραμένει ένας παράγοντας αποφασιστικής σημασίας για την επιτυχία. Το Sway είναι διαθέσιμο τόσο για τα κινητά τηλέφωνα, όσο και για τα tablets αφού τρέχει κανονικά σε Android και σε Apple iOS. Για όσους δουλεύουν ή διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους από απόσταση και θέλουν να μπορούν να αλληλεπιδρούν εν κινήσει, η καταγραφή των εμπειριών τη στιγμή που συμβαίνουν, μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα ισχυρό χαρτί, ειδικά όταν μοιράζονται τις εμπειρίες αυτές με το διαδικτυακό κοινό.
Περισσότερες αυθεντικές ιστορίες, εμπειρίες και παρουσιάσεις είναι πλέον δυνατόν να δημιουργηθούν μέσω του Sway, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη προσέλκυση και αλληλεπίδραση με το κοινό, κάτι που παραμένει εξαιρετικά σημαντικό, αφού με τον τρόπο αυτό, κάθε επιχείρηση διατηρεί σαφώς περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει να μετατρέψει το κοινό αυτό σε αφοσιωμένους πελάτες.

Το Sway είναι data-driven

Το Sway δεν αφήνει παραπονεμένους σε καμία περίπτωση και τους επαγγελματίες που βασίζουν τις παρουσιάσεις τους με κύριο γνώμονα τους αριθμούς και τα δεδομένα. Οι παρουσιαστές μπορούν να μοιραστούν την ιστορία τους, εισάγοντας γραφήματα, κάθε είδους διαγράμματα και χάρτες, τα οποία σε συνδυασμό με τη διαδραστικότητα που διατηρεί η εφαρμογή, μετατρέπουν την κάθε παρουσίαση σε μια συνολικά πολύ συναρπαστικότερη εμπειρία. Οι αριθμοί και τα δεδομένα δεν είναι πλέον βαρετά χάρις στο Sway και τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που παρέχει στο οπλοστάσιο κάθε παρουσίασης.

Περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε νέα, tutorials, guides και συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Please wait loading