Γιατί να επιλέξεις Joomla CMS για το website σου;

Γιατί να επιλέξεις Joomla CMS για το website σου;

Η πλατφόρμα Joomla! είναι ένα CMS (content management system) που χρησιμοποιείται για το ανέβασμα δυναμικών ιστοσελίδων που μπορούν να παραμετροποιηθούν και να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια το Joomla! έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και πλέον αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, μαζί και το Joomla hosting.

Εύκολο στη χρήση και πλήρως επεκτάσιμο, το Joomla! έχει κερδίσει έδαφος μέσω του πλήθους χαρακτηριστικών στοιχείων που προσφέρει, της ισχυρής επεκτασιμότητας καθώς και των εύκολων αναβαθμίσεων.

 

Η πλατφόρμα Joomla! μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλήθους websites, μερικών από τα οποία είναι:

  • Εμπορικά websites ή portals
  • Websites μικρών επιχειρήσεων
  • Ηλεκτρονικά περιοδικά & εφημερίδες
  • Ηλεκτρονικά καταστήματα
  • Ηλεκτρονικές κρατήσεις
  • Κυβερνητικά ή μη κερδοσκοπικά websites
  • Προσωπικά websites

 

Από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Joomla! είναι τα παρακάτω:

 

Ευέλικτο σύστημα, εύκολο στην επέκταση και διαμόρφωση

Το Joomla! διαθέτει μεγάλο πλήθος από επεκτάσεις (extensions) που διευκολύνουν την εισαγωγή νέων λειτουργιών καθώς και γραφικά (templates) τα οποία επιτρέπουν την πλήρη διαμόρφωση του website με εύκολο τρόπο. Έτσι η πλατφόρμα Joomla! εξελίσσεται όσο εξελίσσεστε και εσείς.

 

SEO Tools (Search Engine Optimization)

Μεγάλο πλήθος εργαλείων για την προώθηση του website στις μηχανές αναζήτησης. Εύκολα στη χρήση εργαλεία προώθησης που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε το website σας ώστε να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

 

Πολύγλωσσο (multilingual)

Πoλύγλωσση πλατφόρμα για να μεταφράσετε το site σας σε όσες γλώσσες επιθυμείτε. Προσφέρει ενσωματωμένες πάνω από 70 γλώσσες για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εξωτερικό λογισμικό.

 

IpHost & Πλατφόρμα Joomla! 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη λύσεων φιλοξενίας που να είναι προσαρμοσμένες στη βέλτιστη δυνατή απόδοση και λειτουργία των Joomla! websites. Κινούμενοι προς αυτήν την κατεύθυνση και ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις, στην IpHost αναπτύξαμε το πακέτο Orange Pro Joomla που απευθύνεται συγκεκριμένα σε websites τα οποία έχουν δομηθεί με βάση την πλατφόρμα Joomla!.

 

Orange Pro Joomla Shared Hosting Package

 

Κάθε shared web hosting που ενεργοποιείται στο πακέτο Orange Pro Joomla δημιουργείται σε ειδικό Joomla-optimized server ο οποίος διαθέτει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την βέλτιστη λειτουργία του Joomla!.

Οι πόροι που διατίθενται στο πακέτο είναι αρκετά αυξημένοι για τα δεδομένα του shared hosting όμως έχουμε μεριμνήσει ώστε να φιλοξενούνται σε servers που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Παράλληλα το πλήθος των hosting που ενεργοποιούνται στον κάθε server είναι περιορισμένο ώστε να μην τον υπερφορτώνουμε.

Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις έχουν εφαρμοστεί έπειτα από μελέτη και καταγραφή των γενικών λειτουργιών που συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση της συγκεκριμένης πλατφόρμας ενώ τροποποιούνται διαρκώς ανάλογα με την εξέλιξη της.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα websites θα αποδίδουν το ίδιο. Η συμβολή του προγραμματιστή είναι κρίσιμη στην διαμόρφωση του website έτσι ώστε να ρυθμίσει σωστά τόσο την ίδια την πλατφόρμα όσο και τα επιμέρους χαρακτηριστικά που εγκαθιστά (plugins, components) για να συμβάλουν και αυτά στην βελτιστοποίηση της απόδοσης.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι ρυθμίσεις του hosting μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή απόδοση του website μέχρι ένα βαθμό. Από εκεί και έπειτα, είναι οι ενέργειες του εκάστοτε προγραμματιστή που θα ορίσουν την απόδοση του website.

Παρόλα αυτά, το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα είναι πάντοτε διαθέσιμο για συμβουλές και καθοδήγηση που θα βοηθήσουν στην βελτιστοποίηση του website.

 

Συνέδριο Joomlatalks & Προσφορά Orange Pro Joomla

 

Για να στηρίξουμε τους δημιουργούς αλλά και τους έχοντες Joomla websites, με αφορμή το συνέδριο Joomlatalks που λαμβάνει χώρα στις 16/03/2019 στο οποίο είμαστε χορηγοί, δημοσιεύουμε προσφορά για τo πακέτο Orange Pro Joomla σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της προσφοράς μας PREMIUM Joomla HOSTING για περισσότερες πληροφορίες.

 

Please wait loading