Νέα έκδοση πρωτοκόλλου HTTP

http

Το ΗTTP/2 σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη δομική αλλαγή που έγινε στο Internet από το 1999, όπου εκδόθηκε το πρωτόκολλο ΗTTP ( Hypertext Transfer Protocol ).

Το HTTP είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι browsers ( φυλλομετρητές ) για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ ενός server ( διακομιστή ) και ενός client ( πελάτη ).
Μπροστά από κάθε διεύθυνση στο διαδίκτυο βρίσκεται το “http://”, η αναβάθμιση του στην έκδοση 2 θα φέρει πολλά οφέλη όπως, μεγαλύτερη ταχύτητα στον χρόνο φορτώσεις των ιστοσελίδων, μεγαλύτερη διάρκεια συνδέσεων, μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερα αιτήματα ΗTTP.
Η ανάπτυξη του HTTP/2 έχει ολοκληρωθεί και έχει εγκριθεί από την αρμόδια τεχνική αρχή του Παγκόσμιου Ιστού. Οι εταιρείες Google, Facebook, Yahoo και Wordpress  θα ξεκινήσουν να εφαρμόζουν τη χρήση του από τις αρχές του 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το επίσημο FAQ.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Please wait loading