Το BattleHack Έρχεται στην Αθήνα

BattleHack-Athens-2015

Το BattleHack είναι μια σειρά διεθνών hackathrons που συνδιοργανώνονται από το Braintree & το PayPal.Φέτος θα λάβει χώρα σε 14 χώρες στον κόσμο και μια από τις πόλεις που θα το φιλοξενεί είναι η Αθήνα! Η Αθήνα λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στο BattleHack με σκοπό να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα της καινοτομίας και της ανάπτυξης και να δώσει τη δυνατότητα σε νέα ταλέντα να επιδείξουν τις ικανότητες τους και να αναδειχθούν, κινητοποιώντας ταυτόχρονα την τοπική κοινότητα των προγραμματιστών.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να λάβουν μέρος προγραμματιστές, τεχνικοί υπολογιστών και όσοι άλλοι επιθυμούν να διαγωνιστούν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φτιάξουν ομάδες έως τεσσάρων ατόμων και να δημιουργήσουν μέσα σε 24 ώρες μια εφαρμογή για το κοινό καλό ( Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματολογία ), όπου θα ενσωματώσουν το API του PayPal ή αρχεία SDK του Braintree. Καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, θα προσφέρονται γκουρμέ εδέσματα, απολαυστική μπύρα, αλλά και μασάζ.

Κάθε εφαρμογή που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα αξιολογηθεί με βάση την ποιότητα του κώδικά της και την ενσωμάτωση του API του PayPal ή των αρχείων SDK του Braintree, και όχι με το κατά πόσο είναι εφικτή η εμπορική της εκμετάλλευση. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους John Lunn, Senior Global Director, Braintree_Dev., George Psistakis, Ιδρυτής των Blendo και Apirise, George Kasselakis, Partner του Openfund και Olga Paraskevopoulou, Co-Founder του Stone Soup.

Οι νικητές κάθε τοπικού διαγωνισμού BattleHack κερδίζουν έναν πέλεκυ ως τρόπαιο και θα ταξιδέψουν στην Silicon Valley της Καλιφόρνιας, με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Τελικό του BattleHack (14 & 15 Νοεμβρίου 2015), όπου ως “Κορυφαίοι Προγραμματιστές της Ελλάδας” θα αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες ομάδες και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Το βραβείο για τον πρώτο επιλαχόντα θα είναι μια κονσόλα XBOX One 500GB και για τον δεύτερο επιλαχόντα ένα κιτ ADAFRUIT ARDX V1.3.

Το BattleHack Athens θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί το Σάββατο 30 Μαῒου, έως τις 5 το απόγευμα την Κυριακή 31 Μαῒου 2015, στο “The Hub Events” .

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε. Κάντε την εγγραφή σας στο BattleHack της Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση.

Περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε νέα, tutorials, guides και συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Please wait loading