ATHENS 2

ATHENS 2

Προκειμένου να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, η IpHost, είναι από τις πρώτες εταιρείες που φιλοξενεί τις υποδομές της στις εγκαταστάσεις του Athens 2 Datacenter της LAMDA HELLIX, το οποίο τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015.

Tο Athens 2 είναι το νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter που βρίσκεται στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenters παγκόσμιας κλάσης. Αποτελεί το μοναδικό datacenter στην Ευρώπη και ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο που πιστοποιείται με “Leadership in Energy and Environmental Design” (LEED) v4 BD+C Gold Certification από το U.S. Green Building Council για τη σχεδίαση και κατασκευή του. Η πιστοποίηση LEED ( www.usgbc.org/leed ) θεωρείται η σημαντικότερη διεθνής αναγνώριση βέλτιστων πρακτικών και στρατηγικών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών “πράσινων” κτιρίων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εγγυημένη υψηλή διαθεσιμότητα 99,999%

Απαράμιλλη και διεθνώς πιστοποιημένη ενεργειακή απόδοση

Φιλοξενία συστημάτων υψηλής υπολογιστικής πυκνότητας (high density)

Αυξημένη ηλεκτρονική και φυσική ασφάλεια

Πλήρως ανεξάρτητο περιβάλλον, με δυνατότητες ευέλικτων και ανταγωνιστικών επιλογών σύνδεσης με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους

Σημαντικές οικονομίες κλίμακας: καλύτερες υπηρεσίες σε μικρότερο κόστος

Υποστήριξη από την έμπειρη ομάδα της LAMDA HELLIX με ιστορικό 100% διαθεσιμότητας για πάνω από μια δεκαετία

Αυξημένες δυνατότητες συνεργασίας, μέσα από το οικοσύστημα της LAMDA HELLIX

Περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε νέα, tutorials, guides και συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Please wait loading