Παρακολουθήστε Ζωντανά Επαγγελματίες να Προγραμματίζουν Live Πραγματικά Projects

livecoding1

To Livecoding.tv είναι μια πλατφόρμα live streaming peer-to-peer όπου μπορείτε να δείτε live ανθρώπους να γράφουν κώδικα live για αληθινά προϊόντα και έχει έρθει για να συνδέσει τους ανθρώπους που αγαπούν τον προγραμματισμό και θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο.

Δεν περιορίζεται μόνο στην εκμάθηση προγραμματισμού, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα συνδυασμό κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας των ατόμων γύρω από ένα κοινό ενδιαφέρον.

Επικεντρώνεται στη διδασκαλία προγραμματισμού σε επίπεδο παραγωγής και έχετε τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε με άλλους προγραμματιστές, να δείτε πώς λύνουν τα προβλήματα που τους παρουσιάζονται και patterns που χρησιμοποιούν στον κώδικά τους. Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, ακόμη και να έχετε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα.

 https://www.livecoding.tv/

Το Livecoding.tv είναι μια νέα start up που ιδρύθηκε στο Βερολίνο από τους Dr. MJG και Jamie Green. Εμπνεύστηκαν τη δημιουργία του όταν είδαν ότι και οι δύο αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα: έφτασαν να γνωρίζουν προγραμματισμό σε ένα βασικό επίπεδο αλλά ήθελαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα.
Ξεκίνησαν να δουλεύουν το Livecoding.tv τον Αύγουστο του 2014 ψάχνοντας τους τρόπους με  τους οποίους είναι δυνατόν να μάθει κανείς σήμερα προγραμματισμό διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: Οι περισσότεροι μπορούν να μάθουν κάποιες βασικές έννοιες με διάφορε μεθόδους αλλά υπάρχει ένα σημείο που συχνά κολλάνε και στη συνέχεια εγκαταλείπουν. Το σημείο αυτό είναι που θα πρέπει να συνδυάσουν όλα όσα έχουν μάθει και να δημιουργήσουν ένα πραγματικό προϊόν. Αυτή τη δυσκολία και απογοήτευση θέλει να αποτρέψει το Livecoding.tv, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να δουν τη δημιουργία πραγματικών προϊόντων live. Μέσω αυτής της πλατφόρμας θέλουν να λύσουν αυτό το πρόβλημα για τις επόμενες γενιές προγραμματιστών.

Ποια γλώσσα προγραμματισμού σας ενδιαφέρει και τι επίπεδο γνώσεων έχετε; Με βάση αυτά τα 2 βασικά ερωτήματα μπορείτε να προχωρήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα στην επιλογή της γλώσσας και του επιπέδου. Υπάρχουν τρία επίπεδα εκμάθησης: Beginner, Intermediate και Expert  και αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμες οι εξής γλώσσες προγραμματισμού:

Obj-C/Swift (iOS)

Java (Android)

C/C++/C#

Python

JavaScript

PHP

Ruby

SQL

Perl

HTML/CSS

Δείτε τα διαθέσιμα live streams  εδώ.

Αν είστε επαγγελματίες προγραμματιστής και επιθυμείτε να εμπλακείτε, δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε εδώ.

Δείτε τα προγραμματισμένα live streams εδώ.

Περιηγηθείτε στο blog μας και ανακαλύψτε νέα, tutorials, guides και συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Please wait loading