Τα καλύτερα WordPress Plugins για να κερδίσετε περισσότερους email συνδρομητές

Τα καλύτερα WordPress Plugins για να κερδίσετε περισσότερους email συνδρομητές

Το να χτίσει κανείς μια λίστα με email είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Τι έχετε ακούσει όμως για τα WordPress plugins;

Συχνά οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων όμως δυσκολεύονται χαρακτηριστικά στην προσπάθειά τους να επιλέξουν τα καλύτερα plugins για την παραγωγή leads, κάτι που κυρίως οφείλεται στο γεγονός πως υπάρχουν εκατοντάδες αντίστοιχα plugins διαθέσιμα.

Με τον όρο lead generation εννοούμε τη διαδικασία με την οποία οι επιχειρήσεις προσελκύουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αποκτώντας τα στοιχεία τους συναινετικά.

Στο παρακάτω κείμενο θα διαβάσετε για τα καλύτερα wordpress plugins, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τους συνδρομητές για το newsletter σας και να μεγαλώσετε τον όγκο της λίστας των email που διαθέτει η επιχείρησή σας.

WordPress Plugins: OptinMonster

Πρόκειται πιθανότατα για το πιο ισχυρό plugin για lead generation που μπορεί κανείς να ενσωματώσει σε WordPress πλατφόρμα.

Σας επιτρέπει να μετατρέψετε τους επισκέπτες που εγκαταλείπουν την ιστοσελίδα σας σε συνδρομητές, παρέχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ελέγξετε με Α/Β τεστ εξαιρετικές φόρμες για τη συλλογή leads και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιον developer ή να μάθετε να γράφετε κώδικα.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία τύπων για τις φόρμες αυτές, συμπεριλαμβανομένων: lightbox popups, header και footer μπάρες, slide-in boxes που ενεργοποιούνται μέσω του scroll, full screen πύλες, φόρμες που εμφανίζονται εντός ή κάτω από τις αναρτήσεις, καθώς και πολλά ακόμα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σας δίνεται η δυνατότητα για να δημιουργήσετε φόρμες στις οποίες οι χρήστες θα καταχωρούν τα στοιχεία τους,  βασισμένες στη συμπεριφορά των επισκεπτών σας, ενώ μπορείτε να εμφανίζετε διαφορετικές φόρμες ανάλογα με συγκεκριμένες αναρτήσεις, κατηγορίες, tags, ακόμα και με βάση την πηγή του traffic προς την ιστοσελίδα σας.

Αφού δημιουργήσετε τις φόρμες, μπορείτε να ενσωματώσετε όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες για το email marketing, όπως για παράδειγμα Constant Contact, MailChimp, AWeber καθώς και πολλές ακόμα.

WordPress Plugins: WPForms

Το συγκεκριμένο εργαλείο βοηθά μέσω μιας drag & drop διαδικασίας στο χτίσιμο διαφορετικών τύπων διαδικτυακής φόρμας για την WordPress.

Επιτρέπει τη δημιουργία φορμών επικοινωνίας, συνδρομής, πληρωμών και όλους τους υπόλοιπους τύπους κάθε διαδικτυακής φόρμας που θα χρειαστείτε άμεσα και γρήγορα με λίγα μόλις click. Μπορείτε να διαχειριστείτε μάλιστα τα πάντα μέσω μιας και μόνο οθόνης.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα επιλογής σύνδεσης της φόρμας επαφών με το email newsletter σας, ενώ μπορείτε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε μια “Thank you” σελίδα, ενθαρρύνοντας τους εκεί, να εγγραφούν συνδρομητές στην email λίστα σας.

WordPress Plugins: PlugMatter Feature Box

To συγκεκριμένο plugin σας παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας εξαιρετικών feature boxes για τη συλλογή leads. Τα boxes αυτά τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τον header της WordPress ιστοσελίδας σας, αλλά πριν το κύριο περιεχόμενό της και οδηγούν σε υψηλά ποσοστά μετατροπής για τις email συνδρομές.

Αυτό σας επιτρέπει τη μεγιστοποίηση των συνδρομητών, ενώ το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να υλοποιηθεί μαζί με όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες για το email marketing, όπως για παράδειγμα Constant Contact, MailChimp, AWeber καθώς και πολλές ακόμα.

WordPress Plugins: DreamGrow Scroll Triggered Box

Πρόκειται για ένα απλό plug in που σας παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης ενός slide-in box στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή θέση εμφάνισης του κουτιού στη σελίδα αλλά και πόσο θα πρέπει ο κάθε χρήστης να scroll-άρει μέχρι να δει το box αυτό.

Αν ο χρήστης κλείσει το box, τότε αυτό παραμένει σε απόκρυψη για την επιθυμητή διάρκεια ημερών. Τα scroll boxes αποτελούν μια εξαιρετική και αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση για να αυξήσετε τους συνδρομητές σας.

WordPress Plugins: SeedProd Coming Soon & Maintenance Pages

Πρόκειται για το καλύτερο plug in για τις ιστοσελίδες που είναι υπό κατασκευή, ή βρίσκονται σε διάστημα συντήρησης. Συχνά οι επιχειρήσεις χάνουν την ευκαιρία να χτίσουν μια email λίστα μέσω αυτών των ιδιαίτερα σημαντικών σελίδων.

Αν πρόκειται να λανσάρετε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα “coming soon” για να ξεκινήσετε να χτίζετε την email λίστα σας.

Αντίστοιχα αν η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα αυτή για να αυξήσετε τις εγγραφές στη λίστα σας και να διατηρήσετε ενημερωμένο το κοινό σας.

Το plugin λειτουργεί με όλα τα WordPress themes και είναι το καλύτερο στο είδος του.

 

Ανακαλύψτε επίσης το κατάλληλο wordpress hosting πακέτο ή κάποια από τις υπόλοιπες hosting υπηρεσίες της IpHost προκειμένου να απογειώσετε της δυνατότητες της σελίδας σας.

Please wait loading