Δωρεάν Domain For Sale Page

For Sale Page
For Sale Page

ενεργοποίηση εντελώς δωρεάν
για κάθε domain σας σε εμάς

Έτοιμη σελίδα
Έτοιμη σελίδα

γραφικά σχεδιασμένα από εμάς σε πλήθος χρωμάτων

Άμεση ενεργοποίηση
Άμεση ενεργοποίηση

με μόλις λίγα clicks
ακολουθώντας απλά βήματα

Έχετε στην κατοχή σας ένα ή περισσότερα domains τα οποία επιθυμείτε να θέσετε προς πώληση; Μεταφέρετε ή κατοχυρώστε το domain σας στην IpHost και δημιουργήστε σελίδας For Sale με λίγα clicks!

Για κάθε domain που βρίσκεται στην IpHost ως καταχωρητής υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης δωρεάν σελίδας Προς Πώληση (For Sale page) η οποία εμφανίζεται όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα γραφικά που προσφέρουμε, τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από τους designers μας, στο χρώμα που σας αρέσει και ενεργοποιήστε την σελίδα σας! Επιλέξτε από πλήθος χρωμάτων και εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, εάν το επιθυμείτε, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Πώς λειτουργεί

Εάν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την σελίδα Προς Πώληση της επιλογής σας άμεσα μέσω της λίστας με τα domains σας στον λογαριασμό σας στο σύστημα IpHost κάνοντας click επάνω στο domain. Έπειτα επιλέγετε Σελίδα Προς Πώληση και επιλέγετε Ενεργοποίηση. Η αντίστοιχη σελίδα Προς Πώληση με το επιλεγμένο γραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα ανέβει στο διαδίκτυο δηλώνοντας ότι το domain σας είναι διαθέσιμο για πώληση. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις περαιτέρω διαδικασίες. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις αναγραφόμενες οδηγίες της υπηρεσίας. Κι όπως πάντα, η υποστήριξη της IpHost είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Εάν δεν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, ώρα για μεταφορά!

Διαδικασία

 

1

Ενεργοποίηση

Domain For Sale page για να πείτε στον κόσμο ότι πουλάτε το domain σας

2

Απαντήστε

στα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το domain σας

3

Υλοποιήστε συμφωνία

με τον τελικό αγοραστή που θα επιλέξετε

4

Επικοινωνήστε

με την IpHost για τη διαδικασία μεταβίβασης ιδιοκτησίας του domain

5

Αλλαγή διαχείρισης

Νέο username ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να διαχειρίζεται το domain στο εξής

Σημείωση:

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να δηλωθούν στο domain οι DNS ns1.iphost.gr, ns2.iphost.gr, ns3.iphost.gr και ns4.iphost.gr. Εάν το domain έχει διαφορετικούς DNS, η διαδικασία της ενεργοποίησης θα σας εμφανίσει ειδοποίηση ότι πρόκειται να τροποποιήσει τους DNS προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με την αλλαγή. Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης θα χρειαστεί να περάσουν 1-6 ώρες για το απαραίτητο refresh των dns μέχρι να εμφανίζεται κανονικά στο internet όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser (με ή χωρίς www).

Κάθε συνεννόηση με τους υποψήφιους αγοραστές αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του πωλητή. Η IpHost δεν εμπλέκεται στη διαδικασία της αγοραπωλησίας παρά μόνο όταν φτάσει στο στάδιο της μεταβίβασης ιδιοκτησίας στο domain και αλλαγής διαχείρισής του.

 

 

Screenshots

For Sale Templates
Screenshots

Κατοχυρώστε τα domains σας και ενεργοποιήστε δωρεάν τη σελίδα Προς Πώληση
Please wait loading