Δωρεάν Under Construction Page

Under Construction Page
Under Construction Page

ενεργοποίηση εντελώς δωρεάν
για κάθε domain σας σε εμάς

Ολοκληρωμένη σελίδα
Ολοκληρωμένη σελίδα

γραφικά σχεδιασμένα από εμάς σε πλήθος χρωμάτων

Άμεση ενεργοποίηση
Άμεση
ενεργοποίηση

με μόλις λίγα clicks
ακολουθώντας απλά βήματα

Μόλις αποκτήσατε το domain σας αλλά δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη την κατασκευή του site σας; Μεταφέρετε ή κατοχυρώστε το domain σας στην IpHost και δημιουργήστε σελίδας Υπό Κατασκευή με λίγα clicks!

Για κάθε domain που βρίσκεται στην IpHost ως καταχωρητής υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης σελίδας Υπό Κατασκευή (Under Construction page) η οποία εμφανίζεται όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα γραφικά που προσφέρουμε, τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από τους designers μας, στο χρώμα που σας αρέσει και ενεργοποιήστε την σελίδα σας! Επιλέξτε από πλήθος χρωμάτων και εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, εάν το επιθυμείτε.

Πώς λειτουργεί

Εάν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την σελίδα Υπό Κατασκευή της επιλογής σας άμεσα μέσω της λίστας με τα domains σας στον λογαριασμό σας στο σύστημα IpHost κάνοντας click επάνω στο domain. Έπειτα επιλέγετε Σελίδα Υπό Κατασκευή και επιλέγετε Ενεργοποίηση. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις αναγραφόμενες οδηγίες της υπηρεσίας. Κι όπως πάντα, η υποστήριξη της IpHost είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει.

Εάν δεν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, ώρα για μεταφορά!

Σημείωση:

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να δηλωθούν στο domain οι DNS ns1.iphost.gr, ns2.iphost.gr, ns3.iphost.gr και ns4.iphost.gr. Εάν το domain έχει διαφορετικούς DNS, η διαδικασία της ενεργοποίησης θα σας εμφανίσει ειδοποίηση ότι πρόκειται να τροποποιήσει τους DNS προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με την αλλαγή. Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης θα χρειαστεί να περάσουν 1-6 ώρες για το απαραίτητο refresh των dns μέχρι να εμφανίζεται κανονικά στο internet όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser (με ή χωρίς www).
 

 

Screenshots

Under Construction Templates
Screenshots

Κατοχυρώστε τα domains σας και ενεργοποιήστε δωρεάν τη σελίδα Υπό Κατασκευή
Please wait loading