Extreme Web Solutions

Τι εννοούμε όταν λέμε "Extreme Services"

Στον απαιτητικό χώρο του internet, μια εταιρία web hosting πρέπει να μην μένει μόνο στις κλασικές λύσεις φιλοξενίας αλλά να παρέχει περισσότερα. Η IpHost αποτελεί μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρίες και πάντα ξεχωρίζει προσφέροντας αυτό που δεν μπορεί κανένας άλλος: Μοναδικές εγκαταστάσεις και λύσεις για να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό! Έχετε υψηλές απαιτήσεις; Έχουμε την κατάλληλη λύση!

Contact Us

Οι Extreme Services αναλυτικά

 

Heavy load web application

Εάν η ιστοσελίδα σας έχει πολύ υψηλές (extreme!) απαιτήσεις σε πόρους και διαρκώς προκαλεί αυξημένο φόρτο, μπορούμε να προσφέρουμε την καταλληλότερη λύση για εσάς! Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, όπως η απόδοση, η διαθεσιμότητα, το κόστος και η ευκολία διαχείρισης, προχωρούμε σε μελέτη των απαιτήσεων, ανάλυση και σχεδιασμό και προβαίνουμε σε πρόταση της αρχιτεκτονικής που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα (υπηρεσία βάσης δεδομένων σε ξεχωριστό server, load balancer κτλ).

 

High availability systems

Το Downtime είναι το χρονικό διάστημα όπου το σύστημά σας δεν είναι διαθέσιμο προς χρήση ή δεν ανταποκρίνεται. To High Availability είναι το χαρακτηριστικό ενός συστήματος που αποσκοπεί στο να διασφαλίσει ένα κοινώς αποδεκτό επίπεδο λειτουργικής απόδοσης, συνήθως το uptime, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από το σύνηθες. Καθώς το Downtime μπορεί να προκαλέσει τεράστιες ζημιές σε μια εταιρία, εφόσον οι υπηρεσίες της έχουν τεθεί σε αναστολή όταν τα συστήματα δεν είναι διαθέσιμα, χρειάζεται να διασφαλίσετε οτι το σύστημά σας είναι ρυθμισμένο να διαχειριστεί διαφορετικούς φόρτους και αποτυχίες με το ελάχιστο ή καθόλου Downtime. Ελάτε στην IpHost για να συζητήσουμε μια High Availability λύση για εσάς.

 

Auto VM provisions

Εγκατάσταση υποδομής Virtualization με δυνατότητα δημιουργίας νέων Virtual Machines (VM) με αυτόματο τρόπο (Auto-provisioning). Εξελιγμένες τεχνολογίες και τεχνικές auto-provisioning. Σας ενδιαφέρει; Ρωτήστε μας!

 

Load balancer

Το Load balancing είναι το κλειδί των υποδομών υψηλής διαθεσιμότητας που συχνά χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την απόδοση και την αξιοπιστία των ιστοσελίδων, των εφαρμογών, των βάσεων δεδομένων και λοιπών υπηρεσιών με τον διαμοιρασμό του φόρτου σε πολλαπλούς servers.

Το Load balancing μοιράζει τον όγκο εργασίας που χρειάζεται να κάνει ένας server σε δύο ή περισσότερους servers έτσι ώστε περισσότερη εργασία να ολοκληρωθεί στον ίδιο χρόνο και, γενικά, όλοι οι χρήστες να εξυπηρετούνται ταχύτερα.To Load balancing μπορεί να υλοποιηθεί με hardware, software, ή συνδυασμό και των δύο. Ο Load Balancer είναι η συσκευή που ενεργεί ως reverse proxy και διανέμει το διακτυακό traffic ή το traffic της εφαρμογής μεταξύ πλήθους servers.

Στο διαδίκτυο, οι εταιρίες που έχουν ιστοσελίδες με μεγάλο όγκο κίνησης (traffic) συνήθως χρησιμοποιούν το load balancing. Έχετε μεγάλο όγκο traffic και θέλετε να εξυπηρετηθούν οι χρήστες σας γρήγορα και αξιόπιστα? Η IpHost θα σας εγκαταστήσει τον Load Balancer σας!

 

Sql cluster

Μια συστοιχία (cluster) περιλαμβάνει δύο ή περισσότερους servers, ιδανικά με τις ίδιες ρυθμίσεις. Ο ένας είναι ορισμένος ως ο ενεργός server στον οποίο τρέχει η υπηρεσία SQL που εξυπηρετεί τον online φόρτο. Ο δεύτερος server είναι ορισμένος ως παθητικός server στον οποία η υπηρεσία SQL είναι εγκατεστημένη αλλά δεν είναι ενεργή. Εάν η υπηρεσία SQL στον ενεργό server αποτύχει, ο παθητικός server γίνεται ενεργός και ξεκινάει να τρέχει την υπηρεσία SQL για να εξυπηρετήσει τον online φόρτο με το ελάχιστο δυνατό failover downtime. Είναι η online διαθεσιμότητα της βάσης δεδομένων σας κρίσιμη; Εμείς θα σας εγκαταστήσουμε την υποδομή του SQL clustering για το ελάχιστο δυνατό downtime.

 

Nginx php-fpm redis

Εάν ψάχνετε εγκατάσταση που θα προσφέρει απίστευτη ταχύτητα στην ιστοσελίδα σας, ο συνδυασμός Nginx php-fpm redis είναι για εσάς! Ο web server Nginx αποδεδειγμένα και κοινώς αποδεκτά ταχύτερος από τον Apache με εγκατάσταση php-fpm αποτελούν από μόνα τους έναν ελαφρύ συνδυασμό που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε “βαριές” ιστοσελίδες. Εάν σε αυτόν τον συνδυασμό προστεθεί και ένας redis server, ένα ισχυρό και γρήγορο εργαλείο caching αλλά και data storage, τότε έχουμε μια ακόμα καλύτερη και ταχύτερη υποδομή.

 

IaaS CDN Services

Η υπηρεσία CDN ( Content Distribution Network ) έχει σκοπό να βοηθήσει στη δημιουργία αποδοτικότερων sites, τόσο από τη μεριά διαθεσιμότητας και ταχύτητας, όσο και από τη μεριά οικονομικότερου bandwidth για τα sites με μεγάλη κίνηση. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός: Τα στατικά αντικείμενα ενός site (images, style suites, javascript, κλπ) δεν κατεβαίνουν συνέχεια από τον κεντρικό server που φιλοξενεί το site αλλά από ενδιάμεσους servers που είναι πιο κοντά στους χρήστες που τα ζητούν. Δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο (περίπου 100 ISP) από web servers, πετυχαίνουμε να βελτιώσουμε τους χρόνους απόκρισης, τη διαθεσιμότητα του site, καθώς και το φόρτο και την ασφάλεια του κεντρικού server.

IpHost Web stack Solution

Το Web stack είναι ένα σύνολο από λογισμικό που απαιτείται για ανάπτυξη εφαρμογών (web development). Στο ελάχιστο, ένα Web stack περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σύστημα (OS), μια γλώσσα προγραμματισμού, λογισμικό βάσης δεδομένων και έναν web server. Ένα από τα πιο δημοφιλή web stacks είναι το LAMP (Linux Apache MySQL PHP).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λύση του IpHost Web stack που συνδυάζεται με CDN. Σας ενδιαφέρει;

IP Host Web Stack Diagram