Εταιρία

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

Το προσωπικό της IpHost άρτια καταρτισμένο και έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας αίτημα καθημερινά. Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί για τις online υπηρεσίες σας. Γνωρίστε μας!
Datacenter

Datacenter

Προκειμένου να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, η εταιρία μας είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που φιλοξενούν τις εγκαταστάσεις της στο Athens 2 Datacenter της LAMDA HELLIX, που τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015. Νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες που βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων παγκόσμιας κλάσης.
Συνεργασίες

Συνεργασίες

18 χρόνια τώρα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πάνω από 60.000 εταιριών, φυσικών προσώπων και οργανισμών να φιλοξενήσουμε το website τους, να κατοχυρώσουμε το domain τους και να αναπτύξουμε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Επιπρόσθετα, συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους για να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.
Βρείτε μας στα social media

Βρείτε μας στα social media

Σας αρέσουν οι εκπτώσεις, οι προσφορές και τα δώρα; Χρειάζεστε πληροφορίες ή βοήθεια; Βρείτε μας εύκολα στα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Συνδεθείτε μαζί μας από αυτή τη σελίδα κάνοντας κλικ σε ένα από τα Social Media που εμφανιζόμαστε! Κάντε μας like και follow και…stay tuned!
ISO 9001, 27001

ISO 9001, 27001

Η IpHost έχει λάβει τις κορυφαίες διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO 27001, δύο από τα πλέον γνωστά και ευρέως αποδεκτά πρότυπα Διαχείρισης Ποιότητας. Έτσι, διασφαλίζουμε οτι σας παρέχουμε 100% εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών.
Ερωτηματολόγιο GDPR

Ερωτηματολόγιο GDPR

Ήρθε για να προστατέψει την ιδιωτικότητα μας ή να δυσκολέψει τη ζωή μας ? Ποια είναι η ουσία της οδηγίας? Είσαστε έτοιμοι για την εφαρμογή της? Σας αφορά? Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο - οδηγό που ετοιμάσαμε και με την ολοκλήρωσή του είμαστε σίγουροι ότι θα γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και πώς, με τον εύχρηστο οδηγό που θα σας αποσταλεί.
Please wait loading