Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας χωρίς άγχος!

Για κάθε υπηρεσία φιλοξενίας (hosting) που ενεργοποιείτε μέσω του συστήματός μας, παρέχουμε εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας στην περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι. Η εγγύηση ισχύει για 30 ημέρες από την έναρξη του συμβολαίου, δηλαδή από την ημέρα που πραγματοποιείτε την παραγγελία, ενώ σας επιστρέφεται το 100% του ποσού που αντιστοιχεί στο hosting και όχι μόνο ένα μέρος.

Σημείωση 1:
Η εγγύηση ισχύει αποκλειστικά και μόνο για υπηρεσίες φιλοξενίας. Οποιοδήποτε άλλο ποσό έχετε καταβάλει μαζί με το κόστος φιλοξενίας και αφορά διαφορετική υπηρεσία, ΔΕΝ επιστρέφεται.

Παράδειγμα: Πραγματοποιείτε κατοχύρωση του domain onoma.gr για 2 έτη (κόστος 21.56 ευρώ) και παραγγελία hosting ετήσιας συνδρομής στο πακέτο του HIGH για το ίδιο domain (κόστος 88 ευρώ). Το συνολικό ποσό που θα καταβάλετε για τις δύο αυτές υπηρεσίες είναι 109.56 ευρώ. Σε περίπτωση που, εντός 30 ημερών από την παραγγελία σας, παρατηρήσετε οτι η υπηρεσία hosting δεν σας εξυπηρετεί πλήρως, θα σας επιστραφεί το ποσό που αντιστοιχεί στο hosting δηλαδή 88 ευρώ. Το ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος του domain δεν επιστρέφεται.

Σημείωση 2:
Η εγγύηση ισχύει αποκλειστικά και μόνο για 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία έναρξης παροχής της υπηρεσίες. Μετά την πάροδο του χρονικού αυτού διαστήματος, δηλαδή από την 31η ημέρα από την έναρξη, η εγγύηση δεν ισχύει και η επιστροφή ποσού δεν εφαρμόζεται.

Σημείωση 3:
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, εφόσον ο πελάτης, με απόφαση του, επιλέξει να ζητήσει διακοπή της παρεχόμενης υπηρεσίας ή (στις περιπτώσεις μίσθωσης υποδομής φιλοξενίας) μεταφέρει σε 3η εταιρία της υπηρεσίες του, τα προκαταβληθέντα τέλη δεν επιστρέφονται ούτε πιστώνονται καθ’οιονδήποτε τρόπο.

Please wait loading