Δωρεάν Hosting

Επιθυμείτε να ανεβάσετε ένα μικρό site παρουσίασης και να ενεργοποιήσετε ένα επίσημο email με το domain σας; Μεταφέρετε ή κατοχυρώστε το domains σας στην IpHost και ενεργοποιήστε ένα μικρό hosting εντελώς δωρεάν και με μόλις λίγα clicks!

Για κάθε domain που βρίσκεται στην IpHost ως καταχωρητής υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης δωρεάν hosting στο οποίο μπορείτε να ανεβάσετε το site σας και να δημιουργήσετε το email σας!

Χαρακτηριστικά πακέτου hosting

Το πακέτο hosting που προσφέρουμε δωρεάν περιλαμβάνει:

  • 100 MB Disk
  • 1 email account
  • 1 subdomain
  • 1 parked domain
  • unmetered traffic *
  • 200 e-mails / hour

* Unmetered: H κίνηση είναι “unmetered” που σημαίνει πως δεν χρεώνεστε για το traffic/bandwidth που χρησιμοποιεί καθένα από τα websites που φιλοξενείτε στο hosting σας. Ωστόσο, απαιτείται από όλους τους πελάτες να ακολουθούν τους Όρους Χρήσης των υπηρεσιών μας και να καταναλώνουν μόνο το traffic που χρειάζεται η κανονική λειτουργία ενός προσωπικού ή μικρού εταιρικού website. Είναι πολύ σπάνιο πελάτες προσωπικών ή μικρών εταιρικών sites να ξεπερνούν την πολιτική ορθής χρήσης των υπηρεσιών μας.

Πώς λειτουργεί

Εάν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, μπορείτε να ενεργοποιήσετε δωρεάν hosting άμεσα μέσω της λίστας με τα domains σας στον λογαριασμό σας στο σύστημα IpHost κάνοντας click επάνω στο domain. Έπειτα επιλέγετε Δωρεάν Hosting και επιλέγετε Ενεργοποίηση. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις αναγραφόμενες οδηγίες της υπηρεσίας. Με την ενεργοποίηση θα λάβετε αυτόματα στο δηλωμένο email διαχείρισης του λογαριασμού σας επιπρόσθετες οδηγίες διαχείρισης του hosting σας (είσοδος στο Plesk, ανέβασμα μέσω ftp κλπ).

Εάν δεν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, ώρα για μεταφορά!

Σημείωση:

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να δηλωθούν στο domain οι DNS ns7.iphost.gr και ns8.iphost.gr. Εάν το domain έχει διαφορετικούς DNS, η διαδικασία της ενεργοποίησης θα σας εμφανίσει ειδοποίηση ότι πρόκειται να τροποποιήσει τους DNS προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με την αλλαγή. Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης θα χρειαστεί να περάσουν 1-6 ώρες για το απαραίτητο refresh των dns μέχρι να εμφανίζεται κανονικά στο internet όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser (με ή χωρίς www).

Free Hosting Features

Η υπηρεσία Δωρεάν Hosting είναι διαθέσιμη για όλα τα domains που βρίσκονται στην IpHost

Υπηρεσία Hosting

Υπηρεσία Hosting

παρέχεται δωρεάν κανονικό hosting με πλήρεις δυνατότητες και όχι τύπου demo

Άμεση Ενεργοποίηση

Άμεση Ενεργοποίηση

με ένα click ενεργοποιείτε επί τόπου το Δωρεάν Hosting για το domain που επιθυμείτε

Εύκολη διαχείριση

Εύκολη διαχείριση

μέσω πίνακα ελέγχου Plesk και πλήθους δυνατοτήτων
πάντα με τη στήριξη της IpHost

Χωρίς Ημερομηνία Λήξης

Χωρίς Ημερομηνία Λήξης

το Δωρεάν Hosting διαρκεί όσο το domain σας είναι ενεργό και παραμένει σε εμάς ως καταχωρητή

Δυνατότητα Αναβάθμισης

Δυνατότητα Αναβάθμισης

οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε ΜΕ ΕΝΑ CLICK να αναβαθμίσετε το hosting σας σε κάποιο από τα πακέτα φιλοξενίας που προσφέρουμε

Χωρίς Δεσμεύσεις

Χωρίς Δεσμεύσεις

οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε μπορείτε να διαγράψετε το Δωρεάν Hosting σας χωρίς καμία δέσμευση

Κατοχυρώστε τα domains σας και ενεργοποιήστε δωρεάν hosting
Please wait loading