Δωρεάν Google DNS Records

Δωρεάν Google Records
Δωρεάν
Google Records

για κάθε domain που έχετε
σε εμάς

Πλήθος DNS Zones & Records
Πλήθος DNS Zones & Records

χωρίς περιορισμό και με έτοιμα
τα Google Records

Online DNS Zone Management
Online DNS Zone Management

με λίγα clicks και απλά βήματα
πάντα με τη στήριξη της IpHost

Επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Google Cloud όμως δεν έχετε ενεργούς DNS; Μεταφέρετε ή κατοχυρώστε το domain σας στην IpHost και δημιουργήστε Google DNS Records εύκολα και γρήγορα!

Οι υπηρεσίες Google Cloud καθώς και η υπηρεσία Google Mail (Gmail) είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα η Google Mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχει αναπτύξει η Google και την οποία μπορούν να ενεργοποιήσουν οι χρήστες για να αποκτήσουν το δικό τους email της μορφής @gmail.com. Στη συνέχεια, μπορούν να διαχειρίζονται το email τους είτε μέσω webmail είτε με εγκατάσταση (POP/IMAP) σε κάποιο πρόγραμμα/εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email client).

Πώς λειτουργεί

Για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Google είναι απαραίτητο να έχουν δηλωθεί συγκεκριμένα DNS Records στο αντίστοιχο domain.

Τι γίνεται όμως όταν το domain δεν έχει DNS;

Εάν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, μπορείτε να δηλώσετε τα απαραίτητα Google DNS Records άμεσα μέσω της λίστας με τα domains σας στον λογαριασμό σας στο σύστημα IpHost κάνοντας click επάνω στο domain. Έπειτα επιλέγετε Δημιουργία / Διαχείριση Ζώνης DNS και επιλέγετε το κουτάκι Google DNS Records. Στο πεδίο IP εισάγετε μια τυχαία ip, εάν δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη που επιθυμείτε να δηλώσετε τη δεδομένη στιγμή.

Εάν δεν έχετε ήδη το domain σας στην IpHost, ώρα για μεταφορά!

Σημείωση:

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία αυτή θα πρέπει να δηλώσετε τους dns ns04.iphost.gr και ns05.iphost.gr στο domain σας μέσω της επιλογής “Τα Domains Μου” που βρίσκεται στον λογαριασμό σας στο σύστημα IpHost. Εάν το domain έχει διαφορετικούς DNS, η διαδικασία της ενεργοποίησης θα σας εμφανίσει ειδοποίηση ότι πρόκειται να τροποποιήσει τους DNS προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με την αλλαγή. Με την ολοκλήρωση της ενεργοποίησης θα χρειαστεί να περάσουν 1-6 ώρες για το απαραίτητο refresh των dns μέχρι να εμφανίζεται κανονικά στο internet όταν ο επισκέπτης πληκτρολογήσει το αντίστοιχο domain στον browser (με ή χωρίς www).

Κατοχυρώστε τα domains σας και ενεργοποιήστε δωρεάν τα Google DNS Records
Please wait loading