10 Social Networks που Πρέπει να Δείτε

pheed

Πέρα από τα ήδη γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ευρύ κοινό όπως είναι το facebook, το twitter και το instagram υπάρχουν και άλλα που μπορεί να μας κατακτήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα αν δεν το έχουν κάνει ήδη.


Πάρτε μια ιδέα από κάποια social networks που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα και ίσως να μην έχετε ανακαλύψει ακόμη.

 

 

Impossible

impossible

Το  “κοινωνικό δίκτυο που δίνει” μας έφερε το Supermodel και ηθοποιός Lily Cole επιτρέπει στους χρήστες να ζητούν και να λαμβάνουν βοήθεια δωρεάν σε θέματα που τους απασχολούν. Υποστηρίζεται από τον ιδρυτή του wikipedia και άλλα φωτεινά μυαλά του Google. Το site κοινωνικής δικτύωσης δίνει τη δυνατότητα σε εκείνους που έχουν ανάγκη από υλικά πράγματα ή δεξιότητες να δημοσιεύσουν τις επιθυμίες τους στην πλατφόρμα και εκεί διασυνδέονται άνθρωποι που έχουν κάποια ανάγκη και άτομα που έχουν κάποια δεξιότητα ή γνώσεις και θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν. Είναι βασικά σαν ένα διαδραστικό Wikipedia ή Quora. Αυτά τα αιτήματα, δεν μπορεί να είναι χρηματικά, παρουσιάζεται σε εκείνους που είναι πιθανό να είναι σε θέση να βοηθήσουν και τα αιτήματα μπορεί να αφορούν  βοήθεια για την εργασία που έχουν για το σπίτι ή με την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να βρουν υποψήφιους πελάτες και προμηθευτές σε αυτό το μέσω κοινωνικής δικτύωσης αλλά το Impossible δημιουργήθηκε κυρίως για επίδειξη αλτρουισμού παρά για την ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών.Αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει αυτό το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι να εξαπλωθεί η καλοσύνη και η ευγενή προσφορά των γνώσεων ενός ατόμου σε κάποιον που τις χρειάζεται, κάτι που θα μπορούσε να κάνει την ζωή όλων μας καλύτερη.

https://www.impossible.com/

 

Medium

 

Το Medium αποτελεί πνευματικό τέκνο του συν-ιδρυτή των Twitter και Blogger, Evan Williams, αποτελεί μια πλατφόρμα microblogging είναι εδώ για να προωθήσει τα καλύτερα και ποιοτικότερα άρθρα που προκύπτουν (μέσω ενός αλγόριθμου σε συνδυασμό με μια ομάδας εκδοτών). Τα άρθρα που κατακτούν την κορυφή στη συνέχεια διαμοιράζονται σε όλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook, για τη μεγαλύτερη έκθεση τους. Στηρίζει στην ουσία  το προσεκτικά δημιουργημένο περιεχόμενο, από χρήστες που έχουν κάτι βαθύτερο να πουν και να μοιραστούν.
Αρχικά το Medium ήταν κλειστό στις εγγραφές μελών και μπορούσε κανείς να δημοσιεύσεις μόνο κατόπιν πρόσκληση, το οποίο περιόριζε στο να μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο μόνο επιτυχημένοι και καθιερωμένοι συγγραφείς και ηγέτες της σκέψης στον ψηφιακό χώρο, έτσι ώστε ο πήχης ποιότητας των δημοσιεύσεων να είναι υψηλός παρόλα αυτά ο καθένας μπορούσε να διαβάσει και να σχολιάσει το περιεχόμενο. Στην συνέχεια άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό και είναι δυνατό για οποιονδήποτε να δημοσιεύει.
Η πλατφόρμα προσφέρει μια γρήγορη και καθαρή προσέγγιση απογυμνωμένα από δύσκολες λειτουργίες επεξεργασίας κειμένου, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο και απλό ακόμη και για τους πιο τεχνοφοβικούς συγγραφείς να δημοσιεύσουν τα άρθρα τους. Σχεδιασμένο για τα πάντα, από συνταγές έως μανιφέστα. Το σημαντικό στο Medium είναι ότι μπορείτε να φιλτράρετε το περιεχόμενο ανάλογα με τα δικά σας ενδιαφέροντα και προτιμήσεις και να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη αρχική σελίδα. Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε τις ιστορίες ή τις ιδέες σας, εξετάστε το ενδεχόμενο χρήση αυτού του μέσου. Μπορείτε ακόμη να προτείνετε ιστορίες στο δίκτυο σας και να ορίσετε κάποια ως αγαπημένα σας.
Οι επιχειρήσεις που ελπίζουν να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο πλήθος κοινού θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν να συντάσσουν και να δημοσιεύουν άρθρα υψηλής ποιότητας σχετικά με τον τομέα τους.

https://medium.com/

 

Pheed

 

To Pheed είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει προσέλκυση ένα κύμα χρηστών από πλατφόρμες όπως το Vine και το Instagram καθώς έχει συγκεντρώσει ότι καλύτερο έχουν οι ποιο δημοφιλή πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, Tumblr και Instagram σε ένα και  επιτρέπει στους χρήστες του να πληρώνονται για της δημοσίευσής τους. Αντί να μοιράζεστε τις όμορφες φωτογραφίες σας, τα αστεία βίντεο σας και τις έξυπνες ατάκες σας δωρεάν στον κόσμο του Facebook και του Twitter, μπορείτε να τις δημοσιεύετε στο Pheed και να πληρώνεστε για`αυτές. Αυτή είναι η λογική πίσω από το Pheed.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε ενημερώσεις κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο και live μεταδόσεις και να έχετε κέρδος από τα Pheeds σας. Καθώς το οπτικό περιεχόμενο αποτελεί σημαντικό μέρος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήμερα, το Pheed επικεντρώνεται σε αυτό, και επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενο τους και να πλερώνονται μέσω των εισπράξεων των μηνιαίων συνδρομών εγγραφής χρηστών (μεταξύ $ 1,99 και $ 34,99) ή από πληρωμές για κάθε προβολή περιεχόμενου. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας οι χρήστες θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για παρακολουθούν τα Pheed σας. Στην πλατφόρμα υπάρχει η επιλογή να πληρώσει ο χρήστης μόνο για ότι θέλετε να δει, πράγμα που επιτρέπει σε περίπτωση που έχετε κάποια επιχείρηση να πωλήσετε Βιντεοσκοπημένα σεμινάρια ή μαθήματα, κερδίζοντας έτσι τόσο από την έκθεση της επιχείρησης σας όσο και από τα έσοδα που μπορεί να σας προσφέρουν οι προβολές τους.

 

https://www.pheed.com/

 

Learnist

 

Το Learnist  είναι παρόμοιο με το Pinterest, αλλά για δημοσίευση όλων των τύπων περιεχομένου όπως εικόνες, βίντεο, άρθρα ακόμη και webinars και προωθείτε ως ένα κοινωνικό μέσω εκπαίδευσις. Όπου μπορείτε να ενημερωθείτε και να εκπαιδευτείτε πάνω σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και σας αφορούν που παρουσιάζονται σε μορφή εκπαιδευτικών πινάκων και σειρών .Το Learnist είναι μια καλά επιμελημένη και πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να προβάλουν την ηγετική τους σκέψη και να αποκτήσουν ακόλουθους, δημιουργώντας επιμελημένους πίνακες με περιεχόμενο σχετικά με το αντικείμενο τους, συμπεριλαμβανομένων τον blog post τους, και άλλα περιεχόμενα για να ενημερώνουν και να εκπαιδεύουν το κοινό τους.

 

https://learni.st/

 

Secret

 

Μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μόνο μέσω συσκευών Android και iOS. Το Secret είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους ανώνυμα. Διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές ανώνυμων δημοσιεύσεων όπως το PostSecret, Whisper και Yik Yak στο ότι οι δημοσιεύσεις σας μπορεί να προορίζεται για κοινή χρήση φίλους σας, φίλους – φίλων σας και ίσος δημόσια προβολή, ενδεχομένως καθιστώντας το πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τα παραπάνω. Όλα τα μυστικά έρχονται από τους φίλους σας στο Facebook ή ανθρώπους που υπάρχουν στις επαφές σας, χωρίς να γνωρίζουν ποιος έκανε τη δημοσίευση. Στην δημοσίευση μπορούν να απαντήσουν ανώνυμα οι φίλοι σας. Τέλος αν η δημοσιεύσει σας αρέσει πολύ στους φίλους σας μπορούν να τη δουν και οι δικοί τους φίλοι.

https://www.secret.ly/

 

Vine

 

Το Vine αποτελεί την απάντηση του Twitter στο Instagram και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δημοσίευση μικρού μήκους βίντεο. Είναι διαθέσιμο για Android, iOS και Windows συσκευές. Το απλό interface του έχει εμπνεύσει τη δημιουργικότητα των χρηστών και δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε επτά μήνες άρχισε να κατακτά το κοινό. Μπορείτε να τραβήξετε το βίντεο σας που θα είναι διάρκειας 5 έως 6 δευτερολέπτων και στην συνέχεια να το δημοσιεύσετε και να το μοιραστείτε με τους ακόλουθους σας. Σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να περιηγηθείτε και να παρακολουθήσετε βίντεο που έχουν δημοσιευθεί από άλλους χρήστες χωρισμένα σε κατηγορίες με θεματολογία, trending και δημοφιλή.

https://vine.co/

 

Shots

 

Αν είστε εθισμένοι στη λήψη selfies, αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Ένας δυνατός αντίπαλος του Snapchat, το Shots είναι ένα μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε λήψη φωτογραφίας ή «Shots» μέσω της μπροστινής κάμερας του κινητού σας και στη συνέχεια να μοιραστείτε τις selfies σας με άλλους χρήστες στο Shots. Μπορείτε να απαντήσετε σε κάθε δημοσιευμένο selfie με ένα δικό σας selfie. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σχολιάσετε τις φωτογραφίες, επειδή οι δημιουργοί του θέλουν να προστατέψουν του χρήστες από το διαδικτυακό bullying, αλλά μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι είναι όλες αυτές οι φωτογραφίες του Justin Bieber,  είναι επειδή συνέβαλε στη χρηματοδότηση της startup. Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στην ροή αντικατοπτρίζουν τα συναισθήματα του χρήστη τη στιγμή που το δημοσίευσε.

https://shots.com/

 

Bubblews

 

Bubblews, ένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να δημιουργείτε posts  (γνωστά και ως ” bubbles “), να ακολουθείτε τους φίλους σας και να κάνετε “like” και σχόλιο στις δημοσιεύσεις των άλλων. Το Bubblews  έχει σχεδιαστεί για να επιβραβεύει τους χρήστες του για τις δημοσιεύσεις τους, δίνοντάς τους χρήματα ως αντάλλαγμα. Υπάρχουν πολλές διαφημίσεις διάσπαρτες σε όλη την πλατφόρμα και ένα μέρος των εσόδων από τις διαφημίσεις αυτές μοιράζονται με τους χρήστες.  Το ότι η εταιρεία πληρώνει τους χρήστες που προσελκύουν διαφημιστές και κίνηση στο περιεχόμενο τους αποτελεί τη βασική του διαφορά με τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο συνιδρυτής του Bubblews Arvind Dixit λέει ότι γνωρίζει πως οι χρήστες σπαταλούν ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους για να δημοσιεύουν διάφορες πληροφορίες και θεωρεί ότι θα πρέπει να πληρώνονται γι`αυτό. Ο Dixit παραδέχεται ότι οι περισσότεροι δεν έχουν πολλούς ακόλουθους και δεν βγάζουν πολλά χρήματα, όμως ωστόσο πιστεύει ότι το μοντέλο που επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν χρήματα από τις κοινωνικές τους αλληλεπιδράσεις έχει μέλλον.

https://www.bubblews.com/

 

Thumb

 

Μια πλατφόρμα crowdsourcing, όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε δεκάδες χιλιάδες γνώμες από άλλους χρήστες για τα πάντα, όπως από ποιο πουκάμισο να φορέσετε έως για το αν θα πρέπει να αγοράσουν ένα νέο gadget διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τραβήξτε μια φωτογραφία, ανεβάστε την στο Thumb και θα σας δοθεί σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε λίγα λεπτά μια απάντηση. Απλές ερωτήσεις παράγουν συνήθως εκατοντάδες thumbs up ή thumbs down, καθώς και σχόλια, από μια πολύ ενεργή βάση χρηστών του δικτύου. Το Thumb δημιουργεί μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ των πιστών χρηστών του. Το Thumb.it έχει τεράστιες δυνατότητες για μικρές επιχειρήσεις. Από τη μέτρηση ενδιαφέρον για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία έως και να πάρει feedback σχετικά με το μάρκετινγκ της.

https://thumb.it/

 

We Heart It

 

Σκεφτείτε το We Heart It σαν μια νεώτερη και ποιο καλλιτεχνική έκδοση του Pinterest. Είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη  για Android και iOS συσκευές που αντί για πίνακες με pins, έχει «καμβάδες» και «συλλογές». Απλό, καθαρό και με μια φρέσκια, νεανική αίσθηση και με γνωμικά όπως “Δείξε τι αισθάνεσαι. Εμπνεύστε τους άλλους. Να είστε πραγματικοί”. Μπορείτε να βάλετε μια καρδούλα σε κάτι που σας αρέσει και ετικέτες στις φωτογραφίες των άλλων χρηστών.  Έχει προωθείτε ως ένα μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να ενθαρρύνουν και τους άλλους να εκφραστούν. Οι επιχειρήσεις μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, όχι μόνο για να εμπνευστούν, αλλά και για να δουν τι κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους στην καθημερινή τους. Είναι πλούσιο σε πληροφορίες, και όλα παρουσιάζονται με όμορφες εικόνες και με συγκινητικά αποφθέγματα.

 

https://weheartit.com/

 

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Please wait loading