Τα Windows 10 Έρχονται το Καλοκαίρι

Τα Windows 10 Έρχονται το Καλοκαίρι

Ο επικεφαλής του λειτουργικού συστήματος της Microsoft Terry Myerson δημοσίευσε στο blog της Microsoft ότι τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα φέτος το καλοκαίρι σε 190 χώρες και 111 γλώσσες.

 

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι συνεχίζουν να κάνουν μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξη τους και δεσμεύονται ότι στις 21 Ιανουαρίου 2016 θα προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 σε εκατοντάδες εκατομμύρια πελάτες που χρησιμοποιούν τα Windows 7, Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 για το πρώτο έτος μετά την κυκλοφορία του.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Terry Myerson σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Reuters  “We are upgrading all qualified PCs, genuine and non-genuine, to Windows 10”. Ανεξαρτήτως αν έχετε “σπασμένα” ή γνήσια Windows 7 και Windows 8.1 θα μπορείτε να τα αναβαθμίσετε σε Windows 10 δωρεάν. Αυτό σίγουρα αποτελεί μια καλή στρατηγική κίνηση και μια ευχάριστη έκπληξη που μας επιφύλασσε η εταιρεία.

w10b

 

Υπομονή για λίγους μήνες και τα Windows 10 ελπίζω πως θα έρθουν για να μας εκπλήξουν ευχάριστα!

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Please wait loading