Υποδεχόμαστε το νέο και ανανεωμένο Client Portal

Υποδεχόμαστε το νέο και ανανεωμένο Client Portal

Στην IpHost αντιλαμβανόμαστε ότι μια αλλαγή μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσα όσο και αγχωτική. Ειδικά όταν πρόκειται για τεχνολογικές πλατφόρμες στις οποίες βασίζεστε καθημερινά.

Από την πλευρά μας είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε την ανανεωμένη έκδοση της ιστοσελίδας διαχείρισης των υπηρεσιών μας. Έχουμε υλοποιήσει πολλές αλλαγές, οι περισσότερες εκ των οποίων προέρχονται από δικά σας σχόλια.

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε τις νέες λειτουργίες και πως αυτές θα σας εξυπηρετήσουν σε καθημερινή βάση.

Προς τι η ανάγκη για αλλαγή;

Ενώ η τρέχουσα πλατφόρμα ήταν σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας, χρειαζόταν μια ανανέωση για να συμβαδίζει με τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία και τα νέα πρότυπα. Τα σχόλιά σας και οι αυξημένες μας τεχνολογικές απαιτήσεις, μας οδήγησαν στην αναβάθμισή της με μια πιο επεκτάσιμη, ταχύτερη και ευέλικτη λύση.

Ποιες είναι οι σημαντικότερες αλλαγές;

Ανανεωμένος σχεδιασμός

Σύγχρονο και ανανεωμένο design με έμφαση στην ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών. Η υιοθέτηση σύγχρονης τεχνολογίας, αντανακλά τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την ποιότητα, ενώ παράλληλα ενισχύει την ευελιξία της ομάδας μας και απλοποιεί τη συντήρηση. Το νέο IpHost Client Portal γίνεται πολύ πιο φιλικό για όλες τις συσκευές και επιτρέπει τη δυνατότητα επεξεργασίας των υπηρεσιών σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Πολλαπλά στοιχεία τιμολόγησης

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να θέλετε να αγοράσετε υπηρεσίες που πρέπει να τιμολογηθούν σε άλλα στοιχεία κρατώντας όμως όλη τη διαχείριση μέσα από το ίδιο interface χωρίς να κάνετε logout & login ξανά με άλλο χρήστη. Στο νέο IpHost Client Portal μπορείτε να διατηρείτε πολλαπλούς λογαριασμούς κάτω από τον ίδιο χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, θα ανοίξετε το μενού του χρήστη πατώντας στο στρογγυλό κουμπί με τα αρχικά σας πάνω δεξιά και μετά στην επιλογή Λίστα Λογαριασμών

Εκεί θα βρείτε τη λίστα με τις εταιρείες και τα στοιχεία τιμολόγησής τους. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ποιος λογαριασμός θα είναι ο προεπιλεγμένος που θα βλέπετε όταν πρωτοκάνετε login (default)

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε λογαριασμό από το μαύρο μενού στο κεντρικό κομμάτι της σελίδας. Επίσης πατώντας στην Σύνοψη μπορείτε να πάρετε μια συνολική εικόνα των υπηρεσιών σας από όλους σας τους λογαριασμούς.

Προσοχή! Κάθε λογαριασμός έχει τις δικές του υπηρεσίες, το δικό του καλάθι, το δικό του υπόλοιπο και τους δικούς του τρόπους πληρωμής. Αποτελεί τις υπηρεσίες που παίρνει μια εταιρεία από την IpHost και έχει ανεξάρτητη λογιστική σχέση με την IpHost σε σχέση με τους υπόλοιπους λογαριασμούς ακόμα και αν αυτοί βρίσκονται κάτω από τον ίδιο χρήστη.

Αυτόματες ανανεώσεις

Έχετε πια τη δυνατότητα να διαλέξετε εσείς ποιες υπηρεσίες σας θα ανανεώνονται αυτόματα πριν τη λήξη τους. Δίπλα σε κάθε υπηρεσία, υπάρχει ένας «διακόπτης» που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το auto-renew.

Για να ολοκληρωθεί η αυτόματη ανανέωση πρέπει να επιλέξετε τους προεπιλεγμένους τρόπους πληρωμής. Για να το κάνετε αυτό θα ανοίξετε το μενού του χρήστη πατώντας στο στρογγυλό κουμπί με τα αρχικά σας πάνω δεξιά και μετά στην επιλογή My Profile. Από εκεί, στο αριστερό μενού θα επιλέξετε Τρόποι Πληρωμής.

Εκεί έχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε πιστωτικές / χρεωστικές / προπληρωμένες κάρτες στο προφίλ μας και να τις χρησιμοποιήσουμε για να ανανεώνουν αυτόματα τις υπηρεσίες μας πριν λήξουν.

Πατάμε το κουμπί προσθήκη και μας ζητείται να βάλουμε ένα φιλικό όνομα στην κάρτα που προσθέσαμε για να το θυμόμαστε. Αμέσως μετά εμφανίζεται ένα popup στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας για να εισάγουμε τα στοιχεία της κάρτας μας. Αν τα στοιχεία είναι σωστά, η κάρτα θα αποθηκευτεί στο λογαριασμό σας

Έπειτα θα πρέπει να κατέβουμε πιο κάτω στη σελίδα και να αντιστοιχίσουμε τους τρόπους πληρωμής στους λογαριασμούς μας. Από προεπιλογή, οι αυτόματες ενημερώσεις θα προσπαθήσουν να ολοκληρωθούν από χρήματα που έχουμε ήδη στο υπόλοιπό μας (από καταθέσεις). Εκεί μπορούμε να σύρουμε τις διαθέσιμες κάρτες (που βρίσκονται στη δεξιά στήλη) και να αποφασίσουμε τη σειρά πληρωμών στην εκάστοτε εταιρεία στα αριστερά.

Για παράδειγμα στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ότι στις υπηρεσίες που παρέχονται στην ARTUPWEB EE οι αυτόματες ενημερώσεις θα προσπαθήσουν να εξοφληθούν από το Υπόλοιπο του λογαριασμού και αν δεν τα καταφέρουν, θα χρεώσουν την κάρτα. Αντίθετα στις υπηρεσίες που παρέχονται στην TOULANGE IKE, οι αυτόματες ενημερώσεις θα προσπαθήσουν να εξοφληθούν απευθείας από την πιστωτική κάρτα.

Two-Factor Authentication (2FA)

Αυξάνουμε κατακόρυφα την ασφάλεια του λογαριασμού σας, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια 2 παραγόντων κατά την είσοδό σας στο νέο IpHost Client Portal. Για να το ενεργοποιήσετε θα ανοίξετε το μενού του χρήστη πατώντας στο στρογγυλό κουμπί με τα αρχικά σας πάνω δεξιά και μετά στην επιλογή My Profile. Από εκεί, στο αριστερό μενού θα επιλέξετε Two-Factor Authentication (2FA)

Εύκολη παραγγελία SSL

Στο ανανεωμένο IpHost Client Portal η παραγγελία SSL γίνεται παιχνίδι. Παρέχονται αναλυτικά στοιχεία για το κάθε SSL και επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα χρήσης φίλτρων για να βρείτε σε δευτερόλεπτα το κατάλληλο SSL για τη χρήση που θέλετε.

Συνοπτική επικοινωνία

Μέχρι τώρα, όσο περισσότερες ενεργές υπηρεσίες είχατε στην IpHost, τόσα περισσότερα αυτόματα email λαμβάνατε για να ειδοποιηθείτε εγκαίρως για τη λήξη της κάθε υπηρεσίας. Η αλλαγή στο νέο και ανανεωμένο IpHost Client Portal φέρνει μια εξίσου μεγάλη αλλαγή και σε αυτόν τον τομέα. Από εδώ και στο εξής θα λαμβάνετε ένα συνοπτικό email την εβδομάδα που θα αναφέρει όλες τις υπηρεσίες που λήγουν τις επόμενες 15 μέρες και ένα ακόμα email ανά υπηρεσία την τελευταία μέρα πριν τη λήξη της.

Please wait loading