Μοναδική προσφορά .EU domain & 60% έκπτωση hosting!

Μοναδική προσφορά .EU domain & 60% έκπτωση hosting!

Για 10 ημέρες γιορτάζουμε τα 10 έτη .EU domain με μια μοναδική προσφορά για όλους του πελάτες μας: Κατοχύρωση .eu domain για 10 έτη με κόστος μόλις 29.90€! Επιπλέον, με κάθε domain .eu που ενεργοποιείτε διάρκειας 10 ετών, λαμβάνετε κουπόνι έκπτωσης 60% για υπηρεσίες φιλοξενίας! Από 7 Απριλίου έως και 16 Απριλίου κατοχυρώστε το .eu domain της επιλογής σας για 10 έτη και κερδίστε διπλά!


Μην χάσετε την ευκαιρία, κάντε την κατοχύρωσή σας τώρα και επωφεληθείτε από την μοναδικά χαμηλή τιμή κατοχύρωσης .EU και την μοναδικά υψηλή έκπτωση hosting της τάξεως του 60%!

Κατοχύρωση Domain τώρα!

Όροι και Προϋποθέσεις
1.
Με κάθε νέα κατοχύρωση .eu domain, ο διαχειριστής δικαιούται ένα εκπτωτικό κουπόνι για υπηρεσίες φιλοξενίας. Το κουπόνι αποστέλλεται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την κατοχύρωση στο δηλωμένο email διαχείρισης στο σύστημα της IpHost και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε domain της επιλογής του δικαιούχου. Δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί για το .EU domain που κατοχύρωσε.

2. Το εκπτωτικό κουπόνι hosting αφορά μόνο νέες ενεργοποιήσεις shared hosting στα πακέτα LOW, HIGH και E-MAIL. Τα χαρακτηριστικά τους βρίσκονται στον Συγκριτικό Πίνακα Hosting Πακέτων.

Πακέτο Αρχική τιμή Τιμή με έκπτωση
LOW 61.50€ 24.60€
HIGH 108.24€ 43.30€
E-MAIL 36.90€ 14.76€

3. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ.

4. Η προσφορά της τιμής ισχύει για παλαιούς και νέους πελάτες, μόνο για νέες κατοχυρώσεις διάρκειας 10 ετών.

5. Η έκπτωση του κουπονιού εφαρμόζεται επί των αρχικών τιμών που αναγράφονται στον τιμοκατάλογό μας.

Λίγα λόγια για την EURid
Η EURid συστάθηκε σύμφωνα με το Βελγικό δίκαιο ως ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός στις 8 Απριλίου 2003. Είναι το πιο πολύγλωσσο μητρώο στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας 24 γλώσσες. Οι κατοχυρώσεις .eu domains έχουν αυξανόμενη πορεία με πάνω από 3.855.000 .EU να έχουν κατοχυρωθεί ως το τέλος Νοεμβρίου 2015.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Και, φυσικά, είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε βελτίωση ή προσθήκη έχετε να μας προτείνετε. Μπορείτε να κάνετε submit για feature request από την φόρμα επικοινωνίας.

 

Please wait loading