Τι Γνωρίζει η Google για σας

google

Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να γνωρίζει η google για εσάς μέσα από τις αναζητήσεις σας θα πρέπει να μάθετε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκαλυπτικό από τα email και το ιστορικό αναζητήσεων στο google account σας.


Η λίστα αναζητήσεων δίνει πληροφορίες για τις προσωπικές σας σχέσεις, για το πότε αρρωστήσατε τελευταία φορά, αν ψάχνετε να αλλάξετε επαγγελματικό τομέα, πότε και που σχεδιάζετε να κάνετε τις επόμενες διακοπές σας.

Η Google ξέρει τι αναζητήσατε πέρσι το καλοκαίρι 😛

Ακόμη και αν δεν θυμάστε η Google θυμάται όλες τις ερωτήσεις σας και δίνει το δικαίωμα σε όλους τους χρήστες να δουν, να κατεβάσουν και να διαγράψουν ολόκληρο ή μέρους του ιστορικού τους από το google account τους. Αυτή η λειτουργία έγινε διαθέσιμη προς το κοινό τον Ιανουάριο 2015. Αν επιλέγετε να κάνετε καθαρισμό ιστορικού μόνο από τον browser να ξέρετε ότι τα δεδομένα αναζητήσεων σας δεν διαγράφονται από την Google!

Για να κάνετε αναδρομή, κατεβάσετε ή ακόμη και να διαγράψετε το ιστορικό αναζητήσεων σας από την Google επισκεφθείτε τη σελίδα history.google.com και συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η Google επισημαίνει, ότι μόνο όσοι έχουν λογαριασμό στη Google μπορούν να δουν τα δεδομένα τους, προειδοποιώντας ότι οι χρήστες δεν πρέπει να κατεβάσουν το ιστορικό τους σε κάποιο κοινόχρηστο υπολογιστή, προκειμένου να προφυλαχθεί η ιδιωτικότητά τους.

Πρόσβαση στα ψηφιακά σας δεδομένα υπάρχει επίσης διαθέσιμη επίσης στο Τwitter ( συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, πηγαίνετε στα settings και πατήστε το κουμπί Request your archive ) και στο facebook.

Ανακαλύψτε τις καταλληλότερες web hosting υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν ιδανικά τις ανάγκες σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα της IpHost.

Περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας και επιλέξτε ανάμεσα σε shared web hosting ή dedicated server, ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας και της επιχείρησης σας.

Please wait loading